Havanna és üdülés Varadero: Hotel Melia Cohiba 5* és Hotel Grand Memories Varadero 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 318675
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
a kiváló minőségű szálloda a híres Malecon sétány mentén, a Vedado városrészben helyezkedik el, ahonnan az óváros könnyen megközelíthető.

Szolgáltatások
: Büfé- és a`la carte éttermek, bárok, szivar bár, nyitott medence napozórésszel, fitness-terem, ingyenes Wifi elérhetőség, éjszakai bár élő showműsorokkal, szépségszalon áll a vendégek rendelkezésére.

Elhelyezés
Kétágyas, pótágyazható szobában, mely légkondicionált, SAT-TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral, vasalószettel, hajszárítóval, WiFi elérhetőséggel felszerelt. Fürdőszoba fürdőkáddal.

Ellátás
Büféreggeli.GRAND MEMORIES VARADERO RESORT ***** FEKVÉSE: Közvetlenül a csodás Hicacos-félsziget fehér homokos tengerpartján található 5 csillagos, modern, 2011-ben nyílt, exkluzív resort szálloda, amely a Memories Resorts tagja. Varadero központja, ahol számos szórakozási és vásárlási lehetőség vár ránk, csupán pár perces autóbuszos vagy taxis utazásra található. SZOLGÁLTATÁSOK: Büfé- és tematikus a`la carte éttermek sora nyújt kulináris élményeket: a nemzetközi, olasz, kreol valamint a gourmet ételkülönlegességek kedvelői is kedvükre válogathatnak. Snack bár, pool bár, színházi bár, és úgynevezett Cuban bár várja a felfrissülni vágyó vendégeinket. A felhőtlen kikapcsolódásról és szórakozásról kültéri medence napernyőkkel és napágyakkal, nappali és esti gyermekanimáció, kalandprogramok, valamint sportprogramok gondoskodnak. A sportszolgáltatások széles választéka: 2 teniszpálya, edzőterem, nem motorizált vízisportok, búvárkodás biztosítják az aktív kikapcsolódást (helyszíni fizetéssel). Felár ellenében a helyszínen igénybe vehető szolgáltatások közé tartoznak a spa szolgáltatások, a szauna és szépészeti kezelések, internet, ruhatisztítás, orvosi szolgálat és pénzváltás. A gyermekek minőségi szórakoztatásáról a Kids Club, gyermekmedence, játszótér és játszószoba gondoskodik. ELHELYEZÉS: Háromszintes épületekben lévő, tágas, modern berendezésű standard, balkonos vagy teraszos szobákban, amelyek egy king size franciaággyal foglalhatók 2 főre vagy két queen size ággyal kérhetők 2-3 fő részére. A szobák légkondicionálóval, sat tévével, telefonnal, kávéfőzővel, széffel, minibárral, hajszárítóval, vasalószettel felszereltek. ELLÁTÁS: All inclusive, azaz reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben. Ezen kívül alkoholos és alkoholmentes üdítőitalok, snackek a nap 24 órájában igény szerint, korlátlanul fogyaszthatók. Az a`la carte éttermekben a kiszolgálás minden vendégünknek a tartózkodás során egy alkalommal ingyenes és a helyszínen, előzetes asztalfoglalással lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás