Havanna és üdülés Varadero: Melia Habana 5* és Melia Peninsula 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 318674
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Hotel Melia Habana*****, Havanna

Fekvése
Ebben a hotelben a természet és a kényelem találkozik, hiszen a szálloda Havanna Miramare városrészében található, gyönyörű kilátással a tengerre. A minőségi szoltáltatásokat nyújtó, kellemes kültéri medencével is rendelkező hotel kiváló választás a kényelmet és minőségi szolgáltatásokat kereső utasok részére.

Szolgáltatások
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, büfé- és a`la carte éttermek, bár, sportbár és medence-bár, ingyenes WiFi elérhetőség, fitnesz- terem. A szálloda buszjáratot biztosít a hotel és Habana Vieja között, napi többszöri indulással. Térítés ellenében: Szépségszalon, internetsarok, pénzváltó, orvosi szolgálat.

Elhelyezés
Kétágyas, városra vagy kertre néző balkonos szobákban, melyek légkondicionáltak, LCD-Tv-vel, telefonnal, széffel, minibárral, kávéfőzővel felszereltek. Fürdőszoba hajszárítóval. Felár ellenében tengerre néző szoba és magasabb kategóriájú `The Level” szoba is foglalható számos extra szolgáltatással.

Ellátás
Reggeli.

Hotel Melia Peninsula*****, Varadero

Fekvése:
 A koloniális stílusban épült resort közvetlenül Varadero gyönyörű, fehérhomokos tengerpartján fekszik gyönyörű kerttel körülölelve. Élvezze a melengető napsütést, a hűsítő habokat és frissítő italokat. A szálloda családbarát koncepciójának és számos programjának köszönhetően kicsik és nagyok is élmények sokaságával gazdagodhat.

Szolgáltatások:
Felnőtt- és gyermek medencék napozóágyakkal és napernyőkkel körbevéve, gyerkecsúszdák, napközbeni és esti szórakoztató programok, showműsorok, disco, Baby-, Mini- és tini Club, minidisco, játszószoba, fitnesz-terem, strandröplabda, aerobic, vízi aerobic, vízilabda, tollaslabda, minigolf, asztalitenisz, jóga, meditáció, taichi, nem motorizált vízi sportok a strandon (szörf, kajak, vízi bicikli).

Térítés ellenében:
zépségszalon szolgáltatásai, autóbérlés, üzletek, mosoda, orvosi szolgálat.

Elhelyezés:
Tágas és kényelmes szobák mindegyike balkonos, légkondicionáltak, TV-vel, telefonnal, minibárral, kávéfőzővel, széffel, wifi elérhetőséggel, vasalószettel felszereltek. Fürdőszoba hajszárítóval. Családi szobák emeletes ággyal foglalhatók.

Ellátás: All inclusive:
Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, gyermekbüfé, napközbeni snackek, kávé, tea, sütemények, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital, minibár naponta feltöltve.

Térítés ellenében:
5 a`la carte étterem mexikói, olasz, teppanyaki, francia és nemzetközi, előzetes asztalfoglalással.
 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás