Mexikó, Playa del Carmen: Catalonia Riviera Maya Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 283175
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Playa del Carmen

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda a Cancuni Nemzetközi Repülőtértől kb. 100 km-re található, a Maya Riviéra szívében, Puerto Aventuras-on, kb. 300 méterre a városközponttól. A komplexum közvetlenül fehérhomokos tengerpartján fekszik. A hotel ideális elhelyezkedésének köszönhetően tartalmas pihenés és sok szórakozás vár ránk; ha itt nyaralunk, könnyedén átjuthatunk a közeli Cozumel szigetre, ahol valódi búvárparadicsom hívogat, ellátogathatunk az innen kb. 20 km-re lévő Playa del Carmen nyüzsgő központjába, de a híres Xcaret Park is mindössze 10 km-re található a komplexumtól.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, strandtörölközők, nappali animációs és sportprogramok, esti show-műsorok, alkalmanként habparti a medencében, hetente strandparti, miniklub, főétterem, snack étterem, több bár, diszkó, fitneszterem. Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, szépségkezelések, mosoda, orvosi ellátás, vízi sportok, esküvőszervezés, golf a közelben.

Elhelyezés
A szálloda összesen 328 szobájának mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, műholdas tévével, WIFI internetkapcsolattal, széffel és erkéllyel. A standard szobák kb. 40 nm-esek.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, naponta víz a szobákban. Térítés ellenében: import italok, palackozott és prémium italok.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás