Málta, Mellieha: Db Seabank Resort + Spa 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 259268
Indulás dátuma:2024.05.01. (Sze)
Időtartam:6 nap/5 éj
Ár:  343 990 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  412 810 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Mellieha

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: egyedülálló fekvéssel, ideális helyen, a Mellieha Bay-en, Málta legnépszerűbb lassan mélyülő homokos strandjánál található, modern újépítésű, 300 szobás, all inclusive szálloda, mely a homokos strandtól 50 méterre (attól csak egy autóút választja el) fekszik. Mellieha városközpont másfél kilométerre található. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden standard szoba (ˇ24m 2) egyhálószobás, szépen berendezett, fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, LCD tv-vel, minibárral, telefonnal, WiFi internetkapcsolattal (térítésmentes), vízforralóval (kávé és teakészítési lehetőség) és szobaszéffel felszerelt. A családi szobák felszereltségben megegyeznek a standard szállodai szobákkal, nagyobb alapterületűek (kb.40m2), paravánfallal (tolóajtó) elválasztható két hálórésszel (két-két ággyal) rendelkezik. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik, melyek a környező domboldalra, a medencére, vagy a tengerre nézhetnek.

Szolgáltatások: recepció, több étterem (olasz, brazil, amerikai, ázsiai), több bár, internetkávézó, pizzéria, játékterem, ajándéküzlet, gondozott kert, mosoda, lift.

Sport és szórakozás: lagúna formájú medence, gyermekmedence, felnőtt medence (adults only), fedett és fűtött medence, pezsgőfürdő, napozóterasz, napernyők és nyugágyak, strandtörülköző szerviz (letét fizetése szükséges), jól felszerelt tornaterem, minigolf, kölyök klub, játszótér. Health & Fitness Center, szauna, gőzfürdő, különböző szépségterápiás kezelések és masszázs, bowling pálya. Játékos programok, vetélkedők, animáció napközben és este. A szálloda közelében található homokos strandon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: all inclusive, benne: büfé reggeli 07:30-10:00, késői reggeli 10:00-12:00 (kontinentális), büfé ebéd 12:30-15:00 és vacsora 19:00-21:30 ( váltakozó témájú vacsora estek), korlátlan italfogyasztás 11-23 óra között (helyi alkoholos és alkoholmentes italok a szálloda által megjelölt választékra), napközbeni könnyed ételek (16:00-17:00) szendvicsek, délutáni tea, sütemények, kávé, különféle napközbeni szervezett programok, játékok pl: minigolf, asztalitenisz, térítésmenetes edzőterem, szauna, törökfürdő használat. Előzetes helyszíni regisztrációval egy alkalommal vacsora átjelentkezés a szálloda a` la carte (olasz, ázsiai, brazil, amerikai stb.) éttermeibe.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek, illetve három felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szolgáltatások: mosoda,recepció,étterem,bár,internet kávézó,pizzéria,lift,üzletek,kávé- és teafőző,minibár,széf,wifi,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,vízforraló,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,törölközőszerviz,bowlingpálya,gyermekjátszótér,miniklub,animáció,játékterem,fitness terem,szauna,pezsgőfürdő,masszázs,gőzfürdő,szépségterápiás kezelések,minigolfKEDVEZMÉNYEK AZ ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAKBAN ELŐFOGLALÁSI ÁRENGEDMÉNYEK
Előfoglalási kedvezményeink szállásonként eltérő mértékű, akár több tízezerforintos árelőny is elérhető korai foglalások készítésekor.

ÁRGARANCIA
40% előleg befizetésével az utazásszervező vállalja, hogy egy esetleges 8%-ot meg nem haladó áremelést (szolgáltatók utólagos díjemelése, árfolyam változás stb.) az utazásra utólagosan nem érvényesíti, azaz a részvételi díjra árgaranciát biztosít.

 

PROGRAMÁltalános információk: Utazás Budapest-Málta-Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, a Budavár Tours által foglalt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).
Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Tervezett menetrend


Szerdai indulási nap
Budapest 18:40 - Málta 20:55
Málta 21:20 - Budapest 23:35 Vasárnapi indulási nap
Budapest 18:50 - Málta 21:05
Málta 21:30 - Budapest 23:45A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj,  repülőtéri illetékek és díjak, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC") és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk.

A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illetékek és díjak összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: transzfer (különböző díjszabás), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban), elsőbbségi beszállás, fixülőhely a repülőgépen. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: Amennyiben csecsemő (2 éves korig) is utazik, az Ő teljes részvételi díja 30.500 Ft, amely tartalmazza a részvételi díjat, a foglalási díjat, az illetéket, a transzfert (amennyiben a felnőtt kisérő is kéri), a bébiágyat lekéréssel. A csecsemő a repülőn külön ülőhely nélkül utazik. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)
A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a repülőjáratokon. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett). Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Repülő szolgáltatások:

Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten) Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

 

MÁLTA

Beutazási szabályok
Málta az Európai Unió és schengeni övezet tagja. Magyar állampolgárok személyazonosításra alkalmas, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal, vízum nélkül léphetnek be Máltára, és 90 napig mindenféle külön engedély vagy bejelentés nélkül ott tartózkodhatnak. Fontos, hogy a személyi igazolvánnyal még nem rendelkező kiskorú magyar állampolgár továbbra is csak útlevél birtokában utazhat. Az épp aktuális, országonként eltérő, ideiglenes beutazási vagy visszautazási szabályozásokról (pl. koronavírus), kérjük az utazás előtt tájékozódjanak!

A nemzetközi repülési szabályzat értelmében, amennyiben gyermek csak egyik szülővel vagy nagyszülőkkel utazik, a másik szülő vagy utóbbi esetben mindkét szülő írásos nyilatkozata szükséges, melyben engedélyezik az utazást. A nyilatkozatot (2 tanú aláírásával) magyar és angol nyelven kell megírni.

2016.április 1-től bevezetésre került Eco tax (környezetvédelmi adó), mely minden szállásfoglalással is rendelkező utazónak kötelezően fizetendő a helyszínen. Ennek mértéke napi 0.50 euró/fő de nem több mint 5.0 euró/fő. Az új adó beszedése a szállásadók feladata.

Időeltolódás
Magyarországgal azonos időzónába esik, nincs eltérés a közép-európai időszámításhoz viszonyítva.

Hivatalos pénznem
Málta 2008. január 1-jén bevezette az eurót. Hitelkártyák esetében általában a dombornyomásos kártyákat fogadják el.
Némely szállodánál bejelentkezéskor biztonsági letétet kérhetnek melyet készpénzben vagy bankkártyával (zárolással) is lehet fizetni. Összege kb. 50-100 EUR között lehet szobafoglalásonként, hotelbesorolástól függően. Kijelentkezéskor a szoba hibátlan (berendezés) és hiánytalan (törülköző stb.) visszaadásakor a letét azonnal visszatérítésre kerül (bankkártya zárolás esetén 7-14 napba telhet az összeg feloldása).

Hivatalos nyelv
Máltai mellett hivatalos nyelv az angol is.

Áram
Egyfázisú váltóáram: 240 volt. A hárompólusú konnektorokhoz Máltán beszerezhető adapter szükséges.

Egészségügyi előírások
A közegészségügyi helyzet jó, járványveszéllyel nem kell számolni. Védőoltás nem szükséges. Az egészségügyi ellátás színvonala jó. A csapvíz fogyasztása kerülendő, palackozott ásványvíz fogyasztása javasolt.
Máltán érvényes az Európai Egészségügyi Kártya, de ingyenesen csak sürgős esetben, illetve orvosilag indokolt alapellátásra vehető igénybe. Ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése.

Közlekedés
A baloldali közlekedés szabályai az érvényesek. Az úthálózat sűrű, de nem mindenhol jó minőségű. Autópálya és vasút a kis távolságokra tekintettel nem épült. Az ország tulajdonképpen több sziget együttese, de ezek közül csak Málta és Gozo területe jelentős. (Comino kicsiny szigetén egy szálloda van, a többi lakatlan.) Gozóra a sűrűn közlekedő kompjárat viszi az utasokat. A tömegközlekedés különleges eszközei a kishajók is. A turista látványosságnak beillő tradicionális máltai dghajsa a velencei gondola rokona.

Ételek, italok
Olaszország közelsége nagy hatással volt a máltai konyhára, ám felfedezhető benne arab fűszerek használata is. Helyi különlegesség a fenek (nyúlhúsból készült étel), az aljotta (halleves), a ricotta (sajttal készült tészta) és a lampuka (halhúsból készült tészta). Ezenkívül rengeteg a mediterrán gyümölcs, a citrusfélék és a zöldség. Nemzeti alkoholmenetes italuk a kinnie, ami egy különleges ízű gyógyfüvekkel ízesített narancslé. Boraik testesek, erősek. Gozó híres mézkészítésről illetve a nagy számban élő kaktuszfügének köszönhetően a kisebbik szigeten ízletes lekvárokat és különleges röviditalokat vásárolhatunk.

Diplomáciai képviselet
Máltán nincs magyar nagykövetség.
A magyar állampolgárok diplomáciai képviseletét a római nagykövetség látja el (tel.: +39-440-21-67).

VÁRANDÓS NŐK UTAZÁSA
Biztonsági okokból járatainkon csak terhességük 34. hetét be nem töltött várandós nők utazhatnak. Ikerterhesség esetén ez az időkorlát a terhesség 32. hete.
Kérjük, a terhesség 28. hetét követően mutassák be a légi utazásra való alkalmasságról szóló orvosi igazolást. Az orvosi igazolást az utazás napját megelőző 6 napon belül kell kiállítani.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás