Zakynthos, Laganas: Drossos Stúdió, 2 fős stúdió


Drossos Stúdió

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Laganas

Ellátás:   önellátás
Szálláshely:   apartman
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár
2024.06.15
8 nap/7 éj
189 900
Ft / fő



Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Fekvése
A település csendesebb részén elhelyezkedő 3 szintes, 11 szobás, kedves család által üzemeltetett apartmanház. A homokos tengerparttól való távolsága kb. 100 m, a központtól kb. 300 m (tavernák, kávézók, üzletek, vendéglők).

Szolgáltatások
mini market, ingyenes WIFI, parkolási lehetőség (az utcán) szolgálják a vendégek kényelmét. Felár ellenében széf, légkondicionálás helyben kérhető/igénybe vehető.

Elhelyezés
2 ágyas stúdió: Célszerűen berendezett egy légterű helyiség, felszerelt konyhasarok, hűtő, zuhany, balkon/terasz. A stúdiók a földszinten és az emeleten találhatók, az emeleten elhelyezkedő szobák tengerre néző kilátással rendelkeznek, a földszinti szobák pedig részben tengerre nézők. A földszinti szobákat egy lefelé vezető lépcsősoron keresztül lehet megközelíteni, ettöl függetlenül ezen szobatípusok úgyanúgy erkélyesek (az utca szintjével egy síkban helyezkedik el az erkély), illetve felszereltségében teljesen megegyezik az emeleti szobákéval. A 2 db korlátozott kilátású és pótágyazható stúdió pedig az első emeleten helyezkedik el, amelyből az egyik az utcafrontra, míg a másik szoba a szemközti épületre néz.

Ellátás
Önellátás


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: