Tenerife, Puerto de la Cruz: Checkin Concordia Playa 4*, bécsi indulással


Checkin Concordia Playa 4*

Utazás áttekintő:

Ország:   Spanyolország
Város:   Puerto de la Cruz

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Távolságok
Óceán: 230 méter Strand: 230 méter

Szállás
A hotel 236 szobával rendelkezik a 10 emelet magas épületben. A szállodában 3 szobatípust ajánlunk vendégeink részére.

Elhelyezés
Standard szoba: A nemrégiben felújított szobák erkélye vagy terasza a városra és a Teidére néz. A tökéletesen felszerelt szobák modern berendezésűek, minden kényelmi elvárást teljesítenek. A szobákban erkély vagy terasz, fürdőszoba, telefon, műholdas TV és széf (térítés ellenében) található.Premium szoba: A nemrégiben felújított szobák erkélye vagy terasza az óceánra néz. A tökéletesen felszerelt szobák modern berendezésűek, minden kényelmi elvárást teljesítenek. A szobákban erkély vagy terasz, fürdőszoba, telefon, műholdas TV és széf (térítés ellenében) található. Minden szobához üdvözlőcsomag is jár.

Étkezés
A hotelben egy étterem várja reggelivel és vacsorával. A reggelit és félpanziós ellátás esetén a vacsorát is büférendszerben szolgálják fel önnek. Az étteremben gyermekmenük és speciális diétákhoz alkalmas menüket is készítenek.A szállodában egy kávézó, egy bár és egy snack bár is várja önt!

Leírás
A gyönyörű kanári belsőépítészeti stílussal rendelkező szálloda minden ízében az óceánt idézi. A hotel kiváló helyen fekszik Puerto de la Cruz városában, közel az óceánparthoz, valamint mindössze 3 perc sétára a Lago Martiánez strandtól. A szállodából gyönyörű kilátás nyílik Spanyolország legmagasabb pontjára a Pico del Teide-re és az Atlanti-óceánra is.Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el!

Szolgáltatások
Medence, Masszázs, Medence / strandtörölköző, Napozóterasz, WiFi, Légkondicionáló, Széf (térítés ellenében), Újságok, Parkolási lehetőség (12 EUR/nap), Pet friendly hotel: szobánként 1, maximum 8 kg-os kutya vagy macska vihető (15EUR/háziállat/éj

Sport és szórakozás
Fitness, Bingó, Aerobic, Élő zene, showműsorok, Tematikus vacsorák és estek, Nightclub / DJ, Animációs programok, Könyvtár, Biliárd (felár ellenében), Társasjátékok / rejtvények


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: