Zakintos, Argassi: Valasis Apartman, 2 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 159422
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Argassi

Szállás / program részletes leírása



null

Fekvése: Argassi, népszerű üdülőhely, a sziget fővárosától kb. 4 km-re található azzal már szinte egybeépült rendkívül népszerű kisváros. Homokos helyenként aprókavicsos, lassan mélyülő keskeny stranddal rendelkezik, az üdülőhely központjában számtalan szórakozási lehetősséggel az itt található diszkókban és a bárokban. Kedves, segítőkész családi vezetésű, egyszerűen berendezett, árnyékos kiskerttel rendelkező privát ház, az Athina apartman közelében, az üdülőhely központjától pár perc sétatávolságnyira, kialakításra váró üdülővárosi környezetben, egy mellékutcában, a keskeny, homokos tengerparttól mindössze kettőszáz méterre található. Az apartmanház közelében, szupermarketek, tavernák, éttermek, bárok, ajándéküzletek is találhatók.

Szobák: Minden stúdió (1-2 fős) egyhálószobás, egyszerűen berendezett, fürdőszoba tusolóval, konyhával (a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva) és hűtővel felszerelt. Az apartmanok (3-4 fős) hasonló felszereltséggel, azonban két hálószobával, étkezővel és konyhasarokkal rendelkeznek, nagyobb családoknak kényelmesebb elhelyezését biztosít. A szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre vagy utcára néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás, Tv és széf a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások: takarítás (heti 2x), ágynemű- és törülköző, térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), internetezési lehetőség (ingyenes wifi, változó jelerősséggel). Parkolni a ház előtti utcákon lehet.

Sport és szórakozás: a közeli Athina Apartmanház medencéjének használata (150 méternyire, fogyasztás ellenében). A strandon vízisport-lehetőségek, Argassi központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található. A központból ingyenes buszjárat közlekedik a sziget egyik legszebb strandjára a Banana Beach-re, az aranyhomokos, lassan mélyülő, széles standon vízisport lehetőségek széles választéka és étterem, bár található.

Étkezés: önellátás. Főzési lehetőség a konyhával rendelkező szobákban (evőeszközök, edények).

Gyermekkedvezmény: egy felnőtt és egy gyermek stúdióban történő elhelyezése esetén, az árlista szerint.

Szolgáltatások: szobaszerviz,hűtő/minihűtő,fürdőszoba,konyha/konyhasarok,légkondicionáló,erkély vagy terasz

Sport és szórakozás: medence


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás