Értesítés

A last minute utak jellemzője, hogy csak egy-két szabad hely van rájuk, azonnal cselekedni kell, vagy menthetetlenül elfogynak. Meglehetősen időtrabló azonban, ha óránként vissza kell térni ellenőrizni, hogy nincs-e valami, amire nagyon jó áron le lehet csapni.

A szolgáltatás feladata, hogy Ön anélkül értesüljön az elsők között a legjobb lehetőségekről, hogy óránként kellene visszatérnie az oldalra és ellenőriznie a rohamosan bővülő kínálatot. A szolgáltatás igénybevételekornéhány perccel az után, hogy a keresett ajánlat megjelent vagy akcióssá vált a Világlátó Utazás portálon levélben értesítést küldünk Önnek.

Az e-mailen történő Értesítés szogáltatást regisztráció és bejelentkezés után a fejlécen található Értesítés link segítségével érheti el.

Szempontjait az Új beállítások gombra kattintva állíthatja be. Egyszerre több országot, utazási típust is megadhat, de csak az igazán fontos a mezőket kell kitölteni. A Mehet gomb megnyomásával a rendszer eltárolja a beállítottakat és a szolgáltatás aktivizálása után automatikusan megküldi Önnek az értesítéseket.

Ne felejtse el a Szolgáltatás aktivizálása jelölőnégyzetet kipipálni, hogy az értesítéseket elkezdje küldeni Önnek a rendszer. (A jelölőmezőben pipát elhelyezni a mezőbe történő kattintással tud; a jelölőnégyzetben szereplő pipa azt jelzi, hogy a szolgáltatás aktív.) Amennyiben már nem kér további ajánlatokat ugyanígy tudja kikapcsolni a szolgáltatást.

Amennyiben már használja az Ajánlatkeresés szolgáltatásunkat és az ott megadott szempontok szerinti ajánlatokat várja postaládájába Szempontok átvétele gombbal itt is érvényesítheti korábbi leírását.

Fontos! Az értesítéseket a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük. Amennyiben a regisztrációhoz használt postafiókot csak ritkán ellenőrzi a szolgáltatás is erejét veszíti. Helyette a beállítás mezőben adjon meg egy olyan címet, amit szinte azonnal lát. Az e-mail címeket soha nem adjuk ki harmadik fél részére!

Az aktuális beállítások mező mindig emlékeztet az éppen érvényes beálításokra.

Hogyan használhatom az Értesítés szolgáltatást?1. Regisztrálja magát a Világlátó Utazás portálon a fejlécben található Regisztráció link segítségével, és jelentkezzen be az oldalra (a bejeneltkezés linket ugyanott találja)

2. Bejelentkezés után a Bejelentkezés és Regisztráció linkek helyén egy menüt talál. Kattintson rá az Értesítés linkre.

3. Az Új szempontok beállítása linkre kattintva felugrik az ablak, amiben tovább részletezheti, hogy milyen utakat keres. Elég a fontos szempontokat megadni.

4. A Mentés gombra kattintva mentse el a beállításokat.

Innentől, amennyiben a szempontoknak megfelelő utazás került fel a Világlátó Utazás portálon Ön kap egy levelet azek linkjével. Ön értesül legelőször, és már csak foglalni kell.

Az értesítő levelet, a levélben található link segítségével, lemondhatja.

Keresés
10 315 utazás 363 920 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak