Tunézia, Tunis: El Mouradi Gammarth 5*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 239432
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Tunis

Szállás / program részletes leírása



A szálloda leírásaFEKVÉS

A hotel a fővárostól, Tunisztól kb. 15 km-re, míg a tuniszi repülőtértől kb. 10 km-re fekszik. Sidi Bou Saidtól 8 km-re, Karthágó romjaitól pedig 10 km-re található. A szállodát egy gyalogos út választja el a homokos tengerparttól.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, széffel, minihűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A légkondicionáló csak főszezonban működik. A standard szobák kb. 26 m2 alapterületűek. Babaágy kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós és teljes panziós ellátással foglalható, utóbbi tartalmazza a büfé jellegű reggelit (06:00-10:00 óra), ebédet (12:30-14:00) és vacsorát (18:30-21:00) italok nélkül. A félpanziós ellátás csak a reggelit és vacsorát foglalja magában (szintén italok nélkül). A szállodában térítés ellenében a`la carte éttermek, bár, mór kávézó és 24 órás szobaszerviz áll a vendégek rendelkezésére.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A téli szezonban a szálloda következő szolgáltatásai érhetőek el: édesvizű beltéri medence elkülönített gyermekrésszel, miniklub (5-12 éves korig), török fürdő, szauna, fitneszterem, kozmetikai- és testkezelések, manikűr, pedikűr.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Mosodai szolgáltatások, ajándékbolt, minimarket, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik. WIFI elérhetőség szintén a recepciónál adott.

Videó a szállodáról: https://www.youtube.com/watch?v=dFFjdjqxK-s

Dinamikus utazási csomag részleteiFigyelem! Erre az egyéni utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!

Az árak tartalmazzák: szállást, ellátást, menetrend szerinti repülőjegyet Tunisair járaton, poggyászt (feladható: 20 kg/fő, kézi: 8 kg/fő), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat, transzfert (repülőtér és a szálloda között), útlemondási biztosítást, magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: a Budapest-Bécs-Budapest transzfert, a helyszínen kötelezően fizetendő idegenforgalmi adót (várhatóan 3 TND/fő/éj), BBP biztosítást (570 Ft/fő/nap ártól).

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük, tájékozódjon weboldalunkon a `Hasznos információk` menüpontban és a Konzuli Szolgálat honlapján!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- teljes ellátás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás