Tunézia, Hammamet: Le Royal Hammamet

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223649
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Yasmine Hammametben, a kikötőtől 2 km-re található, közvetlenül a finom homokos tengerparton, 10 hektáron terül el. A mór építészeti stílusjegyeket őrző épület a luxus és a kényelem kettősét kombinálja.

ELHELYEZÉS

266 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, mini bárral (vízzel feltöltve), széffel, ingyenes WIFI-vel, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel felszerelt.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás (reggeli és vacsora italok nélkül), vagy all inclusive ellátás (büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, valamint helyi alkoholos- és alkoholmentes italok). Az all inclusive ellátás keretén belül több étterem, bár és mór kávézó áll rendelkezésre. A`la carte éttermeiben nemzetközi és hal ételek fogyaszthatóak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Négy medencéjéből kettő a tengerparthoz közel található, és egy fedett medence, két kivilágítható teniszpálya, strandröplabda, kosárlabda, boccia, vízi póló, mini golf, vízi torna, íjászat, esti szórakoztató műsor, mini klub (4-12 éves korig), valamint a tengerparton jet ski, banán, vízisí, vízibicikli szolgálja a vendégek kikapcsolódását. Egészség klubjában fitnesz, szauna, masszázs, török fürdő, jakuzzi használható. A fentiek közül néhány szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás szobaszerviz, fodrászat, gyermekfelügyelet bővítik a szolgáltatások körét. Napernyők, napágyak és strandtörülközők elérhetőek a medencénél és a tengerparton is.

A szálloda weboldala: https://leroyal.com/en

Tunézia, Djerba flyerTunézia, Djerba COVID-19 információ: https://www.taurusreisen.hu/hasznos-informaciok



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás