Tunézia, Sousse: Jaz Tour Khalef 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223647
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  404 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  404 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Sousse

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A 10 hektáron elterülő szálloda közvetlenül a homokos tengerparton található, Sousse városának bejáratánál. A monastiri repülőtértől kb. 20 km-re, míg az enfidhai repülőtértől 42 km-re helyezkedik el.

ELHELYEZÉS
A családias hangulatú szálloda 520 szobával rendelkezik. A légkondicionált szobák telefonnal, szatellit Tv-vel, WIFI-vel, minibárral (térítés ellenében), tea- és kávé készítési lehetősséggel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel, terasszal vagy erkéllyel vannak felszerelve. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban. Babaágyat előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Standard Garden View / Sea View Room: kb. 26 m2 alapterületű szoba, kertre vagy tengerre néző kilátással.

Family Room: kb. 32 m2 alapterületű családi szoba egy franciaággyal, és egy kanapéággyal.

Junior Suite: kb. 36 m2 alapterületű, ajtóval elválasztott kétlégterű lakosztály.

Senior Suite: kb. 52 m2 alapterületű lakosztály nappalival és egy hálószobával.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, késői reggelit, ebédet és vacsorát, valamint különböző snackételek, helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. A szálloda a`la carte éttermében előzetes foglalást követően egy alkalommal ingyenesen vacsorázhatnak a vendégek. A hotel hat bárral rendelkezik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében felnőtt-, és gyermek medence található, továbbá 6 csúszda, teniszpálya (világítása térítés ellenében), fitneszterem, asztali tenisz, mini futball, strandröplabda, vízilabda, aerobik, darts, animációs programok bővítik a térítésmentes szolgáltatások körét. A gyerekeket játszótér és mini klub várja. Térítés ellenében jakuzzi, török fürdő, szauna, masszázs, golf, kajak, vízi bicikli, parasailing várják a nyaralni vágyókat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás szobaszerviz, konferenciaterem, orvosi ügyelet, mosodai szolgáltatás, autóbérlés, fényképész, fodrászat, gyermekfelügyelet szolgálja a vendégek kényelmét. A WIFI használata ingyenes a szobákban és a közös helyiségekben. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a strandtörülközők ingyenesen állnak rendelkezésére.

A hotel weboldala:https://www.jazhotels.com/hoteldetail/48-tunisia-tunisia-jaz-tour-khalef

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás