Tunézia, Hammamet: Golden Tulip Taj Sultan 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217323
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
Yasmine Hammamet régióban helyezkedik el, közvetlenül a homokos tengerparton. 108 km távolságra van a monasztiri repülőtértől (kb. másfél óra transzferidő).

ELHELYEZÉS
249 szobájának mindegyike légkondicionálóval, széffel, Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval. tea- és kávéfőzési lehetőséggel, WIFI-vel, minibárral, erkéllyel felszerelt. Lekérésre babaágy igényelhető. Mozgássérültek részére akadálymentesített szoba foglalható.

Garden View/ Sea View: a szobák kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, amely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát és a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. A szálloda két a`la carte étteremmel rendelkezik, melyekben a vendégek tunéziai specialitásokat és az olasz konyha ízeit kóstolhatják meg.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri és beltéri medence, spa, fitnesz központ, teniszpálya áll rendelkezésre, valamint térítés ellenében masszázsok, wellness- és szépészeti kezelések vehetőek igénybe. Gyermekprogramok és gyermekfelügyelet is elérhető.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Konferenciatermek és üzleti központok bővítik a szolgáltatások körét. Térítés ellenében mosodai szolgáltatások és szobaszervíz segíti a vendégek kényelmét. A WIFI az egész szállodában ingyenesen elérhető.

A szálloda weboldala: https://taj-sultan.goldentulip.com/en-us/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás