LUXUS, AKCIÓSAN! Tunézia, Sousse: Mövenpick Resort & Marine Spa 5*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216664
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Sousse

Szállás / program részletes leírása



Törzsutasaink egyik kedvenc szállodája, a kiváló minőséget jelentő szállodalánc tagja. Nagy előnye a városközponti és ugyanakkor közvetlen tengerparti fekvés. Főként pároknak ajánljuk, akár nászútra is!

A közvetlenül a tengerparton fekvő, újépítésű (2012) szállodában a régi arab stílus az új modern stílussal keveredik. A hotelben modern, thalassoterápiás wellness centrum található, kívül gyönyörű pálmakert övezi. A szálloda a Tej Marhaba bevásárlóközponttal szemben épült, nem messze fekszik Sousse óvárosától. 

FEKVÉS: A szálloda 18 km-re fekszik a monasztiri repülőtértől, és kb. 3 km-re Sousse városközpontjától.
távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől (Monastir): 17,5 km (nagyon rövid transzferidő, kérje ajánlatunkat privát transzferrel kapcsolatban is)
távolság a központtól (Sousse): 3 km
távolság az üzletektől: helyben

SZOBÁK: Szobáinak mindegyike rendelkezik ingyenes WIFI-vel, légkondicionálóval, tea-, és kávéfőző lehetőséggel, széffel, mini bárral, LCD Tv-vel, hajszárítóval. Dohányzó, illetve nem dohányzó szobák is elérhetőek a vendégek számára. A szobák panorámás kilátást nyújtanak a tengerre, a kertre vagy a medencére. (Kérje ajánlatunkat egymásbanyíló szobákkal vagy nagyobb suite-okkal kapcsolatban is)

ÉTEL ÉS ITAL: Félpanziós (reggeli és vacsora italok nélkül) és felár ellenében all inclusive ellátással foglalható a hotel. Éttermei és snack bárjai nemzetközi, mediterrán, japán és grillezett ételeket kínálnak. Az szálloda számos bárja és kávézója, többek között a medence mellett található bár és az Aga Café italok nagy választékával várja a vendégeket. Két étterem található a helyszínen: a Mosaique Étterem nemzetközi ételekkel, valamint a Levant Grill Jacuzzi, mely mediterrán és grill ételeket szolgál fel.

SPORT ÉS SZABADIDŐ: A szálloda kültéri-, beltéri medencéje és jakuzzija, illetve a sport központja mind a passzív- és aktív pihenésre vágyók igényeit is kiszolgálja. Lehetőség van részt venni aerobic órán, edzőterem áll rendelkezésre a 16. életévüket betöltöttek számára, strandröplabda, darts, boccia, vízi sportok, valamint szauna (regisztrációhoz kötött) teszi felejthetetlenné a nyaralást. A Sport és Fitness Center közvetlen kilátást biztosít a tengerre, ahol jóga és meditációs foglalkozások is vannak. Keleti tánctanfolyamok indulnak az érdeklődőknek, valamint heti rendszerességgel indulnak Japán főző tanfolyamok (regisztrációhoz kötött).
Elő és utószezonban fűtött medencével is rendelkezik a szálloda (időjárás függvényében működtetik!)

EGYÉB INFORMÁCIÓ: 24 órás recepció, bankautomata, pénzváltó, poggyászmegőrzés, valamint a kisgyermekes családok részére játszótér, gyermekfelügyelet és gyermek programok színesítik a nyaralást.

+ 1 TIPP: kérje ajánlatunkat téli, tavaszi időpontokkal kapcsolatban is, akár szilveszter is megrendelhető most akciós áron (bécsi indulással, közvetlen járat)

A hotel honlapja >>
 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás