Tunézia, Hammamet: La Badira 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211767
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



Opis kontrahentaFEKVÉS
Hammamet városközpontjától kb. 4 km-re fekszik ez a modern szálloda, közvetlenül a tengerparton. A monastiri repülőtértől kb. 75 km-re, a tuniszi repülőtértől pedig kb. 65 km-re található. A hotel 10 km-es körzetében két golf pálya is van.

ELHELYEZÉS
A szálloda kiváló kiindulási hely városnézéshez, párok kikapcsolódásához, gyerek nélkül üdülni vágyók számára. A 130 légkondicionált standard suite szoba telefonnal, szatellit Tv-vel, WIFI-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, és terasszal van felszerelve. A vendégek a csodálatos kertben pihenhetnek.

ÉTEL ÉS ITAL
Reggelis ellátással foglalható. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. Éttermek és bárok bővítik a szolgáltatások körét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Medence, fitneszterem, tenisz, búvárkodás, lovaglás, spa és wellness központ várja a kikapcsolódni vágyókat. A golf szerelmesei a golf recepció segítségével lefoglalhatják a számukra legmegfelelőbb játék időt, és kedvezményes árakból választhatnak. A fenti szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepciószolgálat, orvosi ügyelet, széfbérlés, valutaváltó, ajándékbolt, mosoda, autóbérlés. WIFI elérhetőség a recepciónál, a lobbi bárnál. Napernyők, napágyak és strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett és a tengerparton is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás