Tunézia, Sousse: Mövenpick Resort And Marine Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209805
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Sousse

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda 18 km-re fekszik a monasztiri repülőtértől, és kb. 3 km-re Sousse városközpontjától.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike rendelkezik ingyenes WIFI-vel, légkondicionálóval, tea-, és kávéfőző lehetőséggel, széffel, mini bárral, LCD Tv-vel, hajszárítóval. Dohányzó, illetve nem dohányzó szobák is elérhetőek a vendégek számára. A szobák panorámás kilátást nyújtanak a tengerre, a kertre vagy a medencére.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós (reggeli és vacsora italok nélkül) és all inclusive ellátással foglalható a hotel. Éttermei és snack bárjai nemzetközi, mediterrán, japán és grillezett ételeket kínálnak. Az szálloda számos bárja és kávézója, többek között a medence mellett található bár és az Aga Café italok nagy választékával várja a vendégeket. Két étterem található a helyszínen: a Mosaique Étterem nemzetközi ételekkel, valamint a Levant Grill Jacuzzi, mely mediterrán és grill ételeket szolgál fel.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda kültéri-, beltéri medencéje és jakuzzija, illetve a sport központja mind a passzív- és aktív pihenésre vágyók igényeit is kiszolgálja. Lehetőség van részt venni aerobic órán, edzőterem áll rendelkezésre a 16. életévüket betöltöttek számára, strandröplabda, darts, boccia, vízi sportok, valamint szauna (regisztrációhoz kötött) teszi felejthetetlenné a nyaralást. A Sport és Fitness Center közvetlen kilátást biztosít a tengerre, ahol jóga és meditációs foglalkozások is vannak. Keleti tánctanfolyamok indulnak az érdeklődőknek, valamint heti rendszerességgel indulnak Japán főző tanfolyamok (regisztrációhoz kötött).

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, bankautomata, pénzváltó, poggyászmegőrzés, valamint a kisgyermekes családok részére játszótér, gyermekfelügyelet és gyermek programok színesítik a nyaralást.

A hotel honlapja: https://www.movenpick.com/en/africa/tunisia/sousse/hotel-sousse/overview/?utm_source=google&utm_medium=local&utm_campaign=Glocal+sousse



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás