Tunézia, Djerba: Hasdrubal Prestige Thalassa & Spa 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 205682
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Djerba

Szállás / program részletes leírása



leírásFEKVÉS

Az ötcsillagos luxushotel közvetlenül homokos a tengerparton, a gyönyörű Sidi Mahrez partszakaszon helyezkedik el. A repülőtér mindössze 18 km-re található.

ELHELYEZÉS

Szobái LCD Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, köntössel, szobai mérleggel és erkéllyel felszereltek, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a kertre. Junior suite szobái 95-115 m2alapterületűek. Jasmin lakosztályai 140-200 m2-esek, míg az Elyssa superior delux lakosztályok 270-320 m2közötti alapterülettel rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelivel ellátással foglalható italok nélkül a hotel. Éttermei a helyi és a nemzetközi konyha széles választékát kínálják. Számos bár, kávézó és a`la carte étterem bővíti a szolgáltatások körét, ahol térítés ellenében fogyaszthatnak a vendégek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

11.000 m2-es fürdőrészlege belső medencével, jakuzzival, terápiás kezelőkkel, masszázzsal és fitneszteremmel is kedveskedik vendégeinek. Török fürdő és szauna is rendelkezésre áll. A 3200 m2-es szabadtéri lagúnában tenger- és édesvizű medence, illetve gyógyfürdős medencék is találhatók. A közelben 27 lyukú golfpálya várja az idelátogatókat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, pénzváltó, gyermekfelügyelet, mosoda, autókölcsönző, üzletek és szépségszalon szolgálja a vendégek kényelmét. Közös helyiségeiben ingyenes WIFI elérhetőség adott. A szálloda közelében található a kaszinó, ahol kipróbálhatjuk szerencsénket is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás