Tunézia, Djerba: Hasdrubal Thalassa & Spa Djerba 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 205681
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Djerba

Szállás / program részletes leírása



leírásFEKVÉS

A szálloda Midoun városában található, 30 km-re a repülőtértől, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A tipikus építészeti stílusjegyeket felvonultató szállodában egy teljesen más világba csöppenhetnek a vendégek: a nyaralást boltívek, szökőkutak és úszómedencék varázsolják igazán különlegessé. A közelben számos vásárlási lehetőség adott, Djerba kaszinója és 27 lyukú golfpályája is könnyen elérhető.

ELHELYEZÉS

A hotel három emeleten 210 szobával rendelkezik. A standard szobák 45 m2 alapterületűek és légkondicionálóval, mini bárral (térítés ellenében), ingyenes WIFI-vel, széffel, Tv-vel, vízforralóval, két különálló ággyal, fürdőszoba/WC-vel, valamint erkéllyel felszereltek. A `side sea view` típusú szobák oldalról tengerre néző kilátást biztosítanak.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis ellátás, félpanzió (reggeli és ebéd italok nélkül), vagy teljes panziós ellátás kérhető. Főétterem, a`la carte étterem, valamint bár áll a vendégek rendelkezésére. A Hasdrubar bárban koktélok, helyi- és nemzetközi alkoholos italok széles választéka érhető el. A L`Amilcar étteremben nemzetközi- és tunéziai specialitásokat kóstolhatnak vendégeink. Továbbá barbecue étterem és mór kávézó várja az idelátogatókat.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Medence, gyermekmedence, belső medence, fitneszterem, teniszpálya, mini golf, petang szolgálja az aktív kikapcsolódást. Gyógy- és wellness központjában szauna, jakuzzi, török fürdő érhető el. Bizonyos szolgáltatások térítés ellenében vehetőek igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A szálloda teljes területén ingyenes WIFI, mosoda, fodrászat, szobaszerviz, autó- és kerékpárbérlés, könyvtár, lift, pénzváltó, konferenciaterem, üzletek bővítik a szolgáltatások körét.A napernyők, napágyak és a strandtörülközők ingyenesek a medence mellett és a tengerparton is.

A szálloda weboldala: https://www.hasdrubal-thalassa.com



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- teljes ellátás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás