Törökország, Alanya:Elyseé Beach Hotel 3*, félpanziós ellátással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 69245
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda az antalyai repülőtértől 125 km-re, Alanya központjától 800 méterre, saját, homokos-kavicsos tengerpartjától 30 méterre fekszik. A közelben vásárlási lehetőség és számos étterem található.

ELHELYEZÉS

Standard és promo szobái kb. 23 m2-esek, erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, WIFI-vel, mini bárral (térítés ellenében, vízzel és üdítőkkel töltve), széffel (térítés ellenében), Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és fürdőszoba/WC-vel felszereltek. Bébiágy kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit és vacsorát. A medence melletti bárban napközben snackételeket kínálnak. A szállodában működik egy a`la carte étterem, ahol a vendégek előzetes foglalás után, térítés ellenében fogyaszthatnak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kinti medence és gyerekmedence, fitneszterem, asztalitenisz, darts, TV-szoba várja a vendégeket. Térítés ellenében masszázs, török fürdő, gőzfürdő, szauna és számos motorizált vízi sport érhető el. Esténként műsorokkal szórakoztatják a nyaralókat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, térítés ellenében 24 órás szobaszerviz, mosodai szolgáltatások, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak, napernyők és matracok használata a medence mellett ingyenes, azonban a tengerparton fizetni kell értük.

A szálloda weboldala:http://www.elyseehotels.com/elysee-beach-hotel/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás