Törökország, Alanya: (Ex Sentido) Numa Bay Hotel 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 245216
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda az antalyai repülőtértől 105 km-re, Alanyától 26 km-re, Incekum városában található; közvetlenül a saját homokos tengerpartján fekszik. A hotel hetente egyszer ingyenes buszjáratot biztosít Alanyába (ide a helyi buszokkal, a dolmusokkal is bármikor eljuthatunk). Bevásárlási lehetőség a közeli Türkler vagy Avsallar településeken is adott.

ELHELYEZÉS

285 szobájának mindegyike erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval, ingyenes WIFI-vel, laptop méretű széffel, mini bárral (naponta ásványvízzel újratöltve), tea- és kávékészítési lehetőséggel, Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és fürdőszoba/WC-vel felszerelt.

A standard szobák 28 m2 alapterületűek és tájra vagy tengerre/oldalról tengerre néző kilátással foglalhatóak.

A családi szobák (Family Room) 44 m2-esek és két hálószobával rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), a késői reggelit (10:00-11:00, 11:00-12:00), az ebédet (12:30-14:00), a vacsorát (19:00-21:00), az éjszakai büfét (23:00-07:00), a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat, illetve néhány import italt. Napközben snack ételeket kínálnak, fagylalt 14:00 és 17:00 -, gofri 14:00 és 16:00 óra között fogyasztható az Avenue Snack bárban. Gözleme a tengerparti bárban kérhető 12:00 és 16:00 óra között. A szállodában három a`la carte étterem működik, melyek közül a The Wok House-ban (ázsiai konyha), vagy az Ali Babában (halételek) heti egy alkalommal -előzetes foglalást követően- ingyenesen lehet vacsorázni. A Joe`s Grill éttermet térítés ellenében lehet igénybe venni.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence elkülönített gyermekrésszel, beltéri medence, aquapark négy csúszdával, fitneszterem. Térítés ellenében masszázs, török fürdő, gőzfürdő és szauna várja a vendégeket. A felnőtteket a diszkón kívül animációs programokkal, show műsorokkal és élő zenével szórakoztatják, míg a kicsiket mini klub és játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Térítés ellenében 24 órás szobaszerviz, mosoda, fodrászat, orvosi ügyelet, autóbérlés, üzletek, mini market bővíti a szolgáltatások körét. A vezeték nélküli internet a szobákban és közös helyiségekben is ingyenesen elérhető. A napernyők, napágyak díjmentesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is.

A szálloda weboldala:https://www.sentidonumabay.com/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás