Törökország, Alanya: Azak Hotel 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 242716
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől 120 km-re, az alanyai városközponttól 800 méterre fekszik. A híres Cleopatra Beach-en, közvetlenül a tengerparton terül el. A központban lévő bevásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 10 perces sétával elérhetőek.

ELHELYEZÉS
60 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, széffel, minibárral, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, laminált padlóval, erkéllyel felszerelt. Babaágy lekérésre foglalható.

Standard Sea or Side Sea View: 14 m2 alapterületű, oldalról tengerre-, vagy frontálisan tengerre néző szoba

Promo Room: felszereltségben és alapterületben megegyezik a standard szobával

Large Room: a nagyobb alapterületű `large` szobák egy légterűek, 20 m2-esek és tengerre néző kilátással rendelkeznek

ÉTEL ÉS ITAL
Félpanziós ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát, az italokért azonban külön díjat kell fizetni. A szállodában négy bár (lobbi-, vitamin-, medence melletti- és snack bár), valamint egy a`la carte étterem üzemel - ezeket a vendégek térítés ellenében vehetik igénybe.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence gyerekrésszel, beltéri medence, fitneszterem, törökfürdő, térítés ellenében masszázs, szauna és biliárd várja a vendégeket. A közelben lehetőség nyílik kipróbálni a motorizált vízi sportokat vagy akár teniszpálya is bérelhető.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A lobbiban díjmentesen elérhető a WIFI. A napágyak és napernyők használatát a szálloda a medence mellett ingyenesen biztosítja, azonban a tengerparton fizetni kell értük.

A szálloda weboldala: http://www.azakotel.com/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás