Törökország, Alanya: Kleopatra Blue Hawai 3*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 240360
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől 110 km-re, Alanya központjától 500 méterre fekszik. A híres Kleopatra Beach homokos tengerpartja 50 méterre található. Központi, ugyanakkor tengerparthoz közeli fekvése miatt kedvelt hotel.

ELHELYEZÉS
58 standard szobája kb. 20 m2 alapterületű és légkondicionálóval, Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, WIFI-vel (térítés ellenében), mini bárral (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. A promo szobák felszereltsége megegyezik a standard szobáéval.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit (08:00-10:00), az ebédet (12:30-14:00) és a vacsorát (19:00-20:30), illetve a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Az import italok, borok, pezsgők, frissen facsart gyümölcslevek és a török kávé külön díj ellenében kérhetőek. A tengerparti bár 09:00 és 20:00 óra között tart nyitva, itt a vendégek térítés ellenében fogyaszthatnak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Medence és gyermekmedence szolgálja az ideérkezők kikapcsolódását. Térítés ellenében masszázs, szauna, török fürdő várja a vendégeket. A tengerparton vízi sportok vehetőek igénybe külön díj ellenében.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, lift, autóbérlés, mosoda, orvosi ügyelet, fényképész, fodrászat bővíti a szolgáltatások körét. A vezeték nélküli internet a lobbiban, az étteremben és a medence mellett ingyenes, a szobákban azonban fizetni kell érte. A napágyak és a napernyők a tengerparton térítés ellenében használhatóak.

A szálloda weboldala: https://www.bluehawaihotel.com/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás