Törökország, Alanya: Azur Resort Spa Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 235807
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A 2019-ben nyílt, 13.000 m2-en elterülő szálloda Antalya repülőterétől 108 km-re, a legközelebbi várostól 1 km-re fekszik. A szálloda saját homokos-kavicsos tengerparttal rendelkezik, amit egy autóút választ el az épülettől (aluljárón keresztül is megközelíthető). Strandján 60 méter hosszú faburkolatú stég található.

ELHELYEZÉS

A 411 szobával rendelkező szálloda mindegyike tengerre vagy hegyre néző, lamináltak, légkondicionálóval, Tv-vel, széffel (térítés ellenében), WIFI-vel, mini bárral (naponta 1,5 l vízzel újratöltve), zuhanyzóval, hajszárítóval, fürdőköntössel, papuccsal és erkéllyel felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára is igényelhető szoba. A pótágy minden szobatípusban lehet kihúzható kanapé. Economy room: az első emeleten találhatóak és tájra nézőek, egyéb felszereltségükben megegyeznek a standard szobákkal. Standard run of the house: A standard szobák tájra-, oldalról tengerre-, vagy tengerre nézők. A `Run of the house” az jelenti, hogy az utas a helyszínen tudja meg, hogy ezek közül melyik típus érhető el. Large room: kb. 30 m2 alapterületű, egy franciaággyal, két különálló ággyal, és kihúzható pótággyal felszerelt Family room: két, ajtóval elválasztott szobából áll.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás keretein belül az a`la carte étteremben reggeli (07:00-10:00), késő reggeli (10:00-10:30), ebéd (12:30-14:00), fagylalt (15:00-16:00), kávé és sütemények (16:00-17:00), vacsora (19:00-21:00), éjféli leves (23:00-24:00) fogyasztható. Az all inclusive ellátás 10:00-23:00 óráig üzemel, helyi alkoholos italokat magában foglal. Ingyenes fagylalt szervizzel rendelkeznek. Diétás menü igényelhető. Négy bár áll a vendégek rendelkezésére, melyek közül a Diszkó bár kivételével mindegyik ingyenes.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Térítés nélkül igénybe vehető a török fürdő, asztalitenisz, strandröplabda, vízi játékok, fitnesz szoba, aerobik, darts, animáció. A szauna, spa központ, masszázsok, fodrászat, széf, vízi sportok a parton térítés ellenében használhatóak. Animációkkal és esti show műsorokkal kedveskednek a vendégeknek. A hotel egy kinti úszómedencével, két benti úszómedencével, egy kinti és egy benti gyerekmedencével és aqua parkkal rendelkezik. A mini klub ingyenesen várja 10:00-12:00 óráig a 6-12 éves korosztályt.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Térítés ellenében igénybe vehető ékszerbolt, butikok, egészségügyi szolgáltatások, mosoda, autókölcsönzés. A WIFI a lobbiban ingyenes, míg a szobákban, a medence melletti bárban és a tengerparton fizetős. Négy lift és két konferenciaterem bővíti a szállodai szolgáltatásokat. Térítés nélkül használható a parton a napernyő, napágy és matrac. A strandtörülköző 10 USD kaució ellenében kérhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás