Törökország, Side: Sultan Of Side Hotel & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227653
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda az antalyai repülőtértől 56 km-re, Manavgattól 12 km-re, Antalya központjától pedig 65 km-re fekszik. A homokos tengerpart a hoteltől mindössze 250 méterre található. A közelben számos étterem és üzlet várja a vendégeket.

ELHELYEZÉS

334 szobájának mindegyike parkettázott; egyénileg szabályozható légkondicionálóval, erkéllyel, telefonnal, mini bárral, bérelhető széffel, Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel és hajszárítóval felszerelt. Speciális felszereltségű szoba mozgássérült vendégek számára lekérésre foglalható. A törülközőt naponta, az ágyneműt heti két alkalommal cserélik.

Standard szoba: 34 m2alapterületű, egy hálószobával rendelkezik.

Family szoba: 41 m2alapterületű, két hálószobával rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), a késői reggelit (10:00-10:30), az ebédet (12:30-14:00), a vacsorát (19:00-21:00), valamint az éjszakai büfét (23:00-24:00). Napközben snack ételeket, kávét, teát és süteményeket kínálnak a vendégeknek, ebéd- és vacsoraidőben pedig fagylaltozásra is van lehetőség. A tengerparti bár 12:00-16:00 óra között ebéddel várja a nyaralókat. A szálloda öt bárjában a vendégek helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat fogyaszthatnak. A hotelben található a`la carte étterembe előzetes foglalás szükséges, a kiszolgálás díja kb. 5 euro/fő. Frissen facsart narancslé és török kávé térítés ellenében kérhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda rendelkezik egy kültéri és egy beltéri medencével, mindkettőhöz tartozik gyerekmedence is, valamint egy relax medence is megtalálható. Kicsik és nagyok szórakoztatására épült egy aquapark, ahol négy csúszda és egy gyerekcsúszda található. A spa központ térítés ellenében vehető igénybe, azonban a szauna, a török fürdő, a gőzkabin és a fitneszterem ingyenesen használható. A gyerekeket játszótér, mini diszkó és mini klub (4-12 év) várja. A vízi sportok külön díj ellenében vehetők igénybe, míg a darts, a boccia, az asztalitenisz és a strandröplabda ingyenesek.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A normál sebességű WIFI díjmentes, a szélessávú internet azonban térítés ellenében érhető el. Internetsarok, mosoda, üzletek, valamint orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A szálloda ingyenesen biztosítja a nyugágyak, napernyők, matracok és a strandtörülközők használatát.

A szálloda weboldala:http://www.sultanofside.com/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás