Törökország, Side: Side Star Park 5*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227342
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
Szállás leírás: Az 5*-os, egy főépületből és egy melléképületből álló, 4 szintes, összesen 228 szobával rendelkező, családias szálloda Side városközpontjától kb. 1 km-re, a homokos tengerparttól kb. 250 m-re helyezkedik el.

Repülőtértől való távolság: kb. 55 km-re Antalya repülőterétől.

Szálloda felszereltsége és szolgáltatások:recepció, lobby, térítésmentesen elérhető WiFi a lobby/közösségi helyiségekben, főétterem, á la carte éttermek (előzetes foglalás szükséges), bárok, parkoló, üzletek, orvosi ellátás és mosodai szolgáltatások térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Wellness szolgáltatások:szauna, törökfürdő. Spa, masszázs és kozmetikai kezelések, fodrászat vehetők igénybe térítés ellenében.

Sport és szórakozás:fitnesz terem, aerobic, darts, asztalitenisz. Játékterem, biliárd, bowling, valamint a tengerparton vízi sportolási lehetőségek térítés ellenében elérhetőek. Napközben animációs programok, esténként szórakoztató, zenés műsorok kerülnek megrendezésre.

Tengerpart és medencék:homokos tengerpart kb. 250 m-re a szállodától, szabadtéri medencék, vízicsúszdák állnak a vendégek rendelkezésére.

Napozóágyak, napernyők és strandtörölköző:a medencénél és a tengerparton is ingyenesen a vendégek rendelkezésére állnak.

Gyermekbarát szolgáltatások: gyermekmedence, játszótér, mini klub (4-12 éves korig), mini diszkó. Babaágy és etetőszék előzetes kérésre igényelhető.

WiFi internetkapcsolat:térítésmentesen elérhető a szobákban és a közös helyiségekben.

Szobák általános felszereltsége:erkély, légkondicionáló, telefon, széf, televízió, WiFi internetkapcsolat, mini bár naponta üdítő italokkal és sörrel feltöltve, vízforraló, tea készítési lehetőség, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelve.

Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba előzetes kérésre, szabad kapacitás függvényében foglalható.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- reggeli büférendszerben: 07:00 - 10:00
- késői reggeli előzetes kérésre igényelhető: 10:00-11:00
- ebéd büférendszerben: 12:30 - 14:30
-vacsora büférendszerben: 19:00 - 21:00
a szálloda központi éttermében.
Napközben snack ételek, péksütemények, fagylalt, kávé és tea meghatározott időben fogyaszthatóak.
A szálloda központi éttermén kívül 3 a`la carte étterem is rendelkezésre áll a vendégek számára, vacsorával, előzetes foglalással és térítés ellenében.
A szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása: víz, üdítők, kávé, tea, sörök, borok, röviditalok, koktélok. Az import és prémium kategóriás italok fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája szerint a vacsorák során alkalmi öltözet viselése elvárt.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, parkolás, medence bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, internet kávézó, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, biliárd, boccia, bowling, darts, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, gimnasztika, élő zene, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
masszázs, peeling, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
babakocsi, rácsos kiságy, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás