Törökország, Side: Crystal Sunset Luxury Resort & Spa Hotel 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225420
Indulás dátuma:2024.04.01. (H)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  266 235 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  266 235 Ft / fő
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


`Luxushajó” alakzat és kikötői hangulat... jöjjön el, szálljon partra Ön is és legyen részese egy feledhetetlen török nyaralásnak!

A Crystal Sunset Luxury Resort & Spa 5*-os hotel szigorú és magas szintű környezetvédelmi, étel minőségi és tengerpart tisztasági előírásoknak tesz eleget, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az eddig kapott kitüntetések és tanúsítványok.

Megannyi vízi élmény, szórakozás, kikapcsolódás, relaxálás, ízletes autentikus ételek várják Önt és családját egy csodálatos környezetben, a természet lágy ölén.

Fekvése
A Crystal Sunset Luxury Resort & Spaszálloda homokos tengerparttól kb. 250 m-re, Side központjától kb. 6 km-re, míg a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 60 km-re fekszik.

Szobák
A Crystal Sunset Luxury Resort & Spahotel összesen 584 modern berendezésű szobával és lakosztállyal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, aquapark, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, gőzkabin, sószoba, masszázs), fitneszterem, aerobic, jóga, mini focipálya, asztalitenisz, strandröplabda, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, üzletek, orvosi ügyelet, disco, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Ultimate all inclusive.

A weboldalon szereplő Crystal Sunset Luxury Resort & Spahotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás