Törökország, Alanya: Azura Deluxe Resort & Spa Hotel 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223247
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Alanya városközpontjától 22 km-re, Antalya repülőterétől 98 km-re, saját homokos-kavicsos tengerpartjától 70 méterre található. Családosoknak és baráti társaságoknak kiváló választás.

ELHELYEZÉS

A hotel 330 szobájának mindegyike központi légkondicionálóval, WIFI-vel, telefonnal, szatellit Tv-vel, fürdőszobával (zuhanyzó, WC, hajszárító), széffel és mini bárral (vízzel feltöltve), erkéllyel vagy terasszal felszerelt.A szobák tájra vagy tengerre nézők.

Deluxe szobái 30-32 m2 alapterületűek.

A family szobák 50 m2-esek, két légterűek és két Tv-vel, valamint tea- és kávékészítési lehetőséggel rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás: büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-10:30), ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-21:00), délutáni és éjféli snackek, tea, kávé, sütemények, hamburger, helyi alkoholos- és alkoholmentes italok, néhány import ital állnak rendelkezésre (10:00-02:00). Térítés ellenében bizonyos import italok, frissen facsart gyümölcslevek és török kávé fogyaszthatók. A diszkóban a fogyasztás térítés ellenében lehetséges. A főétterem török és nemzetközi ételeket kínál, míg bárjai helyi és nemzetközi étel- és italspecialitásokkal várják a vendégeket. Előzetes jelentkezés esetében a szálloda vendégei étkezhetnek a hotel olasz és török fix menüs a`la carte éttermében is.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy belső és külső felnőtt medence, gyermek medence, vízi csúszda, fitnesz központ, török fürdő, szauna, aerobik, vízi gimnasztika, teniszpálya, kosárlabdapálya, röplabdapálya, asztalitenisz, mini klub. A spa központ kezelései térítés ellenében vehetők igénybe: masszázs, szépségápolási kezelések. A tengerparton térítés ellenében lehetőség van különböző motorizált vízi sportok kipróbálására is (pl. jet-ski, parasailing).

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás portaszolgálat, fodrászat, mosoda, ingyenes WIFI a lobbiban, ajándéküzletek. A napernyők, napágyak, a matracok és a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe. A szálloda recepcióján van lehetőség autóbérlésre is.

A szálloda weboldala: http://azuradeluxe.com/

Videó a szállodáról:https://www.youtube.com/watch?v=jSzZuZIYmyE



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás