Törökország, Antalya: Aska Lara Resort & Spa 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213532
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda Antalya repülőterétől mindössze 12 km-re, Larától 6 km-re fekszik. 500 méterre lévő homokos-aprókavicsos, Kék Zászló-díjas tengerpartján stég is található. A saját strandjára és az ott található Wet`n Wild témaparkba 08:30 és 00:00 óra között 10 percenként ingajárat közlekedik.

ELHELYEZÉS
545 szobájának mindegyike központi légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, fürdőszobával/WC-vel, hajszárítóval, papuccsal, mérleggel, naponta sörrel, üdítővel és vízzel feltöltött minibárral, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, széffel és ingyenes WIFI elérhetőséggel felszerelt. A legtöbb szobatípusban a pótágy kihúzható kanapéágy. A szállodában lekérésre mozgáskorlátozottak részére kialakított szoba is foglalható. Az annex típusú szobák a főépülettől kb. 150 méterre fekvő melléképületben, az út túloldalán találhatóak. Ezek a szobák kb. 650 méterre vannak a tengerparttól.

Main Building Eco Room: 18 m2 alapterületű, főépületi, erkély nélküli szoba, tájra vagy medencére néző kilátással.

Main Building: 20-24 m2 alapterületű, főépületi, tájra- (Land View), medencére- (Pool View), vagy oldalról a tengerre néző (Side Sea View), erkélyes szoba.

Main Building Connection Room: 40-48 m2 alapterületű, két hálóval (ajtóval elválasztva) és erkéllyel rendelkező főépületi szobatípus.

Main Building Family Room: 48-50 m2-es, főépületi, ajtóval elválasztott kéthálós szoba, erkéllyel felszerelve, tájra vagy medencére néző kilátással.

Anex Building Land View: 29 m2-es, egy hálóból és egy nappaliból álló melléképületi szoba, mely tájra néző.

Anex Family Room: 32 m2-es, ajtóval elválasztott kéthálós melléképületi családi szoba, folyóra vagy tájra néző kilátással.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható, amely tartalmazza a reggelit (07:00-10:30), az ebédet (12:30-14:30), a vacsorát (19:00-21:30), délutáni és éjféli snackételeket. Az étteremben diétás, vegetáriánus és kérés esetén gluténmentes fogások is kaphatóak. A hotel területén számos bár várja a vendégeket, amelyekben a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok, bizonyos import italok díjmentesen fogyaszthatóak. A Lounge Bistro a`la carte étteremben heti egy alkalommal, előzetes foglalást követően az idelátogatók ingyenesen étkezhetnek. További négy a`la carte étterme térítés ellenében (kb. 10 euró/fő) kínál olasz, távol-keleti, török és hal ételeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Beltéri felnőtt- és gyermekmedence, négy kültéri felnőtt medence és három gyermekmedence várja a vendégeket. A szauna, törökfürdő, fitnesz központ, asztalitenisz, kosárlabdapálya, strandröplabda, aerobik, két teniszpálya, kispályás futball, diszkó térítésmentesen vehető igénybe. Felár ellenében spa szolgáltatások, szépségápolási kezelések, fodrászat, masszázs, jakuzzi, bowling, biliárd, vízi sportok is elérhetőek. A Wet`n Wild témapark a hotel privát tengerpartján terül el és éttermekkel, aqua parkkal, gyerek klubbal, mini futball- és kosárlabda pályával, valamint még számos szórakozási lehetőséggel várja a szálloda vendégeit. A kalandpark része csak térítés ellenében vehető igénybe. A legkisebbek számára baba menü, gyerek menü, magasított etetőszék, díj ellenében pedig babakocsi és gyermekfelügyelet is elérhető.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás portaszolgálat, pénzváltó, szobaszerviz, orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, ingyenes WIFI a szálloda teljes területén, konferenciaterem, ajándéküzletek, autóbérlés, pavilonbérlés bővíti a fizetős szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak, a matracok és a strandtörülközők ingyenesen használhatóak a medencéknél és a tengerparton is.

A szálloda weboldala:https://www.askalararesortspa.com/en/

Koronavírus elleni intézkedések: https://www.askalararesortspa.com/en/covid-19



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás