Törökország, Side: Trendy Aspendos Beach 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212599
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Sidében, közvetlenül a saját, homokos tengerpartján fekszik. Az antalyai repülőtértől 55 km-re található.

ELHELYEZÉS

A hotel 442 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike erkéllyel, légkondicionálóval, zuhanykabinos fürdőszobával, hajszárítóval, fürdőköpennyel, telefonnal, kábel televízióval, mini bárral, kávé és tea készítéséhez szükséges eszközökkel, széffel felszerelt. A standard room 24 m2-es, a family bunkbed room 24 m2-es, egy franciaággyal és egy emeletes ággyal rendelkezik. A family room 32 m2 alapterületű és két különálló szobával rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható. A Side étteremben reggeli 07:00-10:00 és ebéd 12:30-14:30 kapható. A Zeno étteremben kerül felszolgálásra a vacsora 18:30-21:00 között. A Pamphilya étteremben késői vacsora fogyasztható 21:00-07:00 között. A snack bárban késői reggeli, ebéd, gözleme, jégkrém, kávé és sütemények kaphatóak. Ezen felül négy a`la carte étterem és számos bár várja a vendégeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medencék, belső medencék, gyermekmedencék, aerobik, asztalitenisz, boccia, darts, fitneszközpont, strandröplabda, teniszpályák, szauna, török fürdő, térítés ellenében: biliárd, bowling, játékszoba, vízi sportok, spa és wellness szolgáltatások segítik a kikapcsolódást. Napközben és esténként számos szórakoztató program kerül lebonyolításra. A gyermekeket mini klub várja 4-12 éves korig.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI a közös helyiségekben, konferenciatermek, térítés ellenében: orvosi szolgálat, üzletek, fodrászat, mosoda, autóbérlés, motorbérlés, fax bővíti a szolgáltatások körét.

A szálláshely honlapja: www.trendy.com.tr/en-US/trendy-aspendos-beach



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás