Törökország, Side: Sandy Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 197464
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A négycsillagos szálloda Side központjától 1,5 km-re, Alanyától 60 km-re, az antalyai repülőtértől 65 km-re található. A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS
A hotel 261 szobával rendelkezik, melyek mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, bérelhető széffel, mini hűtővel (érkezéskor vízzel feltöltik, kérésre újratöltik), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel felszerelt. A szobákban a WIFI naponta kb. 2 euró, vagy hetente kb. 7 euró felárért érhető el.

Standard room: 15-25 m2 alapterületű szoba

Eco Rroom: 15 m2alapterületű és az `F” blokkban, a földszinten elhelyezkedő szoba

Family room: a családi szobák mindegyike kb. 31 m2alapterületű és két légterű, melyeket egy ajtó választ el egymástól

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, amely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-10:30), ebédet (12:30-14:00), vacsorát (19:00-21:00), éjféli levest (23:00-23:30). Napközben snackételeket, fagylaltot és süteményeket kínálnak. A szálloda négy bárral rendelkezik, melyek közül a lobbi bár a nap 24 órájában áll a vendégek rendelkezésére. A helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00-24:00 óra között, valamint 00:01-10:00 óra között az üdítőitalok fogyasztása ingyenes. Térítés ellenében import alkoholos italok, frissen facsart gyümölcslevek állnak rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, gyermekmedence, törökfürdő, fitneszközpont, asztalitenisz, strandröplabda, aerobik segíti az ideérkezők kikapcsolódását. Térítés ellenében masszázs, kozmetikai kezelések és vízi sportok vehetők igénybe. Napközben és este animációs programok szórakoztatják a vendégeket. A gyermekek szórakozását a mini klub (4-11 éves korig), a mini diszkó és a játszótér biztosítja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Térítés ellenében orvosi ügyelet, mosodai szolgáltatások, üzletek, fodrászat, 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI lobbiban díjmentesen elérhető. A tengerparton a napernyők és a napágyak ingyenesen vehetők igénybe. A strandtörülköző cserélje térítés ellenében lehetséges.

A szálloda weboldala:https://www.sandybeachotel.com/en/

Koronavírus elleni intézkedések: https://www.sandybeachotel.com/en/covid-19.php



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás