Törökország, Side: The Sense De Luxe 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 183678
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Sidében található, a privát, homokos partszakaszától körülbelül 300 méterre, melyhez egy móló is tartozik. Az antalyai repülőtértől 63 km-re található.

ELHELYEZÉS

A hotel 374 szobával rendelkezik. Ezek mindegyike erkéllyel, légkondicionálóval, fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, LCD televízióval, mini bárral, vízforralóval, kávé és tea készítéséhez szükséges eszközökkel, széffel felszerelt. A standard room 26 m2 alapterületű, a tájra vagy a tengerre néző szoba. A junior suite 37 m2-es, a swim up room 26 m2 alapterületű, közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a medencéhez. A dublex family room 45 m2-es, a tájra vagy a tengerre nyújt kilátást. Két szintes, két szoba és két fürdőszoba tartozik hozzá.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható. A főétkezések a főétteremben kerülnek felszolgálásra: reggeli 07:00-10:00, késői reggeli 10:00-11:00, ebéd 12:30-14:30, vacsora 19:00-21:00, éjszakai snack 23:00-00:00. Napközben jégkrém és palacsinta kapható. A három a`la carte étteremben az olasz és a török konyha fogásait, illetve hal ételeket kínálnak. Ezen felül a szállodához tartozó, hat különböző bár várja a vendégeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medencék, belső medencék, fitneszközpont, aerobik, strandröplabda, vízilabda, asztalitenisz, biliárd, darts, TV sarok, török fürdő, szauna, térítés ellenében: vízi sportok, futball, masszázs, szépészeti kezelések segítik a pihenést. A gyermekeket 4-12 éves korig mini klub és mini diszkó várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI a szálloda egész területén, konferenciaterem, parkoló, térítés ellenében: orvosi szolgálat, üzletek, fodrászat, mosoda, ruhatisztító, autóbérlés, biciklibérlés bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak, napernyők, strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely honlapja: www.emirhotels.com/en/the-sense-de-luxe



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás