Törökország, Alanya: Hotel Monte Carlo 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 176078
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda Alanyában található, mindössze két km-re a városközponttól, ahová minden nap 10 percenként indítanak ingajáratot a hotel bejárata elől. Az antalyai repülőtértől 125 km-re helyezkedik el, a homokos-aprókavicsos tengerparttól pedig 90 méterre fekszik, mely egy aluljárón keresztül közelíthető meg.

ELHELYEZÉS
120 szobájának mindegyike légkondicionálóval, bérelhető széffel, ingyenes WIFI-vel, mini bárral, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és fürdőszoba/WC-vel felszerelt. A standard szobák 16 m2-esek, a családi szobák (Family Room) pedig 28 m2 alapterületűek. A promo szobák (Promo Room) fixen a földszinten helyezkednek el. Speciálisan felszerelt szoba mozgássérült vendégek számára lekérésre foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:30-09:30), késői reggelit (09:30-10:00), ebédet (12:30-14:00), vacsorát (19:00-21:00), éjszakai büfét (23:30-00:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, kávét és süteményeket kínálnak. A szállodában több bár is működik. Az all inclusive kiszolgálás 10:00 és 23:30 között érvényes. A tengerparton a vízen, kávén, teán és a koncentrált gyümölcsleveken kívül minden fogyasztásért fizetni kell. Az import italok, török kávé, frissen facsart gyümölcslé és a fagylalt fogyasztása csak térítés ellenében lehetséges.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, gyerekmedence, csúszda, török fürdő, játszótér, asztalitenisz, darts, strandröplabda várja a vendégeket. Térítés ellenében masszázs, szauna és motorizált vízi sportok is elérhetőek.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Pénzváltás, térítés ellenében szobaszerviz, mosodai szolgáltatások, orvosi ügyelet bővíti a szolgálatások körét. A WIFI a szálloda egész területén ingyenes. A napágyak és napernyők használatát a szálloda a tengerparton díjmentesen biztosítja.

A szálloda weboldala:http://www.otelmontecarlo.com/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás