Törökország, Tekirova: Rixos Premium Tekirova 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 158723
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Tekirova

Szállás / program részletes leírása



USP: A Hotel Rixos Tekirova hatalmas területen fekvő, minden igényt kielégítő létesítmény exkluzív wellness-szolgáltatásokkal. Hotelben több medence és 2 aquapark is várja a vendégeinket. A csúszdázást követően lehetőség nyílik a 8.000 m2-es wellness-központban kipihenni a fáradalmakat vagy egyszerűen csak gyönyörködni a Taurus-hegység nyújtotta lenyűgöző kilátásban.

Fekvése: Közvetlen a szállodához tartozó, lassan mélyülő, kavicsos strandon fekszik. Tekirova néhány percre gyalog, Kemer központja kb. 17 km-re (taxi és olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 90-130 perc.

Felszereltsége: A nagy területen fekvő létesítményben 770 szoba található 2 főépületben és több, 2-3 szintes suiteben és villában. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, ingyenes WIFI, teraszos étterem, 6 a`la carte-étterem (török, olasz, ázsiai, mexikói, nemzetközi és hal, előzetes foglalás szükséges), bárok, üzletek és fodrászat. A szép kertben 2 édesvizű úszómedence, 2 aquapark (1 felnőttek és 1 gyermekek részére) és pool-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Strandbár.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1D/A2D: A "B" blokkban, a főépületben található, modern berendezésű szobákban ülősarok, szőnyegpadló, telefon, SAT-TV, széf, minibár, légkondicionálás (05.15.-09.30. között egyénileg, egyébként időszakos üzemeltetéssel), hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.

A1E/A2E: A "B" blokkban, a főépületben található, tengerre néző szobák.

A1A/A2A - De Luxe-szobák: Az "A" blokkban, a főépületben található, tágasabb szobák.

A1B/A2B - De Luxe-szobák: Az "A" blokkban, a főépületben található, tágasabb, tengerre néző szobák.

A2C/A3C/A4C - Family Garden-suitek: Az apartmanépületekben, 2 külön hálószoba összekötő ajtóval és 2 fürdőszoba zuhanyozóval.

A2F/A3F - Pool-suitek: Tágasabbak, a kertben találhatóak, nappali/hálószoba, 1 külön hálórész, zuhanyozó és balkon közvetlen kijárattal a közös medencéhez.

A2G/A3G - Pool-villák: Kétszintesek, az alsó szinten teraszos nappalirész közvetlen kijárattal a közös medencéhez, az emeleten hálórész dupla ággyal, francia balkonnal, LCD-SAT-TV mindkét helyiségben és 2 fürdőszoba zuhanyozóval.

Sport: Aerobic, kosárlabda, strandröplabda, biliárd, boccia, íjászat, fitneszközpont, kenu, szörf (engedéllyel, kaució ellenében), 3 kivilágítható teniszpálya (felszerelés térítés ellenében), asztalitenisz és vízigimnasztika. Térítés ellenében: bowling és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Fedett medence, gőzfürdő, hamam és szauna. Térítés ellenében: masszázs és kozmetikai kezelések.

Szórakozás: Animációs programok, diszkó és játékterem (térítés ellenében).

Egyéb: Figyelem!A szállásleírás a 2018-as nyári adatok alapján készült, a 2019-es szállásleírás hamarosan elérhető lesz. Kérdések esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

EXTRÁK: >Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1D, A1E, A1A, A1B)<

CSALÁDOKNAK: Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub (6 hónapostól 17 éves korig), bébistrand (fedett strandszakasz játékokkal), Rixy kalandpark, Rixy aquapark, Rixy játékközpont (PlayStation, Wii és Xbox, mozi, gyermekanimáció, mini-diszkó, gyermekbüfé, babakocsi kölcsönző (külön kérésre, térítés ellenében), etetőszék az étteremben, bébiágy és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Ultra All Inclusive: Minden étkezés változatos büférendszerben. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok 09.00 és 24.00 óra között (a diszkóban éjjel 03.00 óráig). A minibárba naponta üdítőket, sört és vizet készítenek be. Délutánonként snack-ételek, kávé, tea, sütemények és fagylalt. Éjféli snack. Vacsorázni tartózkodásonként 1x a 3 ingyenes (török, olasz, ázsiai) a`la carte-étterem egyikében is lehet (előzetes foglalással).

Turbókedvezmény: 2018.02.28-ig történő foglalás esetén 5,- EUR/teljes árat fizető/éjszaka kedvezmény (min. 7 éjszakás tartózkodás esetén).

Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.01.31-ig történő foglalás esetén 30% kedvezmény a szállás díjából.

2018.02.28-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

2018.03.31-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

2018.04.30-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-11 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 5% kedvezmény a szállás díjából.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás