KIEMELTEN AJÁNLJUK! Törökország, Side: Sultan Of Dreams 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 151869
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 347 szobával rendelkező szálloda kb. 95 km-re található Antalya repülőterétől, Manavgat belvárosától kb. 15 km-re, Kizilot településen, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A napágyak, napernyők, matracok, strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A szállodát családoknak és kikapcsolódni vágyóknak egyaránt ajánljuk. A 2013-ban megnyílt szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (török és olasz étterem - előfoglalás szükséges), szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák.


Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 00:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délután snackek, tea, kávé, sütemény, éjjeli snack, fagylalt (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az egyik a`la carte étteremben, azonban előfoglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.


Térítés mentes szolgáltatások



Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások



Szórakozás



Wellness
Szépségszalon, Masszázs, Peeling, Szauna, Gőzfürdő, Törökfürdő,


Gyermekeknek


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás