Törökország, Alanya: Aska Just In Beach Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 115640
Indulás dátuma:2024.06.18. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  585 701 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  585 701 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda Alanya városközpontjától kb. 25 km-re, Antalya repülőterétől kb. 100 km-re található. Közvetlenül a privát, Kék Zászló-díjjal kitüntetett homokos tengerpartján fekszik. A közeli városokba taxival vagy dolmussal juthatunk el.

ELHELYEZÉS
Két főépülettel és egy melléképülettel rendelkezik, utóbbi alagúton keresztül közelíthető meg. 248 szobájának mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, illetve erkéllyel vagy terasszal felszerelt. WIFI elérhetőség és széf térítés ellenében igényelhetőek. Babaágyat előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Main BuildingEco Room: kb. 19-22 m2alapterületű, tájra néző szoba, mely erkéllyel nem rendelkezik.

Main Building Side Sea View Room: kb. 20-22 m2alapterületű főépületi szoba, mely oldalról tengerre néző kilátással rendelkezik.

Main Building Sea View Room: kb. 20-22 m2alapterületű főépületi szoba, mely részben tájra, részben tengerre néző kilátással rendelkezik.

Main Building Direct Sea View Room:kb.20-22 m2alapterületű főépületi szoba, ami közvetlen tengerre néző kilátással rendelkezik.

Anex Building Eco Room: kb. 20-22 m2alapterületű, melléképületi, laminált padlóval rendelkező szoba, mely az alacsonyabb emelteken található.

Anex Building Land View: kb. 20-22 m2alapterületű, melléképületi, tájra néző, laminált padlóval rendelkező szobák.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, amely tartalmazza a büfé jellegű reggelit, késői reggelit, az ebédet, a vacsorát és az éjféli levest. Napközben snack ételeket és fagylaltot kínálnak. A szálloda a`la carte éttermében előzetes foglalást követően fogyaszthatnak. A hotel két bárral rendelkezik, ahol helyi alkoholos- és alkoholmentes italok ingyenesen fogyaszthatóak. Az import italok, a frissen facsart gyümölcslevek külön díj fizetése ellenében érhetők el.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Egy beltéri és egy kültéri medence, illetve gyermekmedence várja az utasokat. Atörökfürdő, szauna, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, darts, fitneszterem, teniszpálya és felszerelés térítésmentesen vehető igénybe. Felár ellenében masszázs, kozmetikai kezelések, biliárd, teniszpálya világítás, vízi sportok (jet ski, parasailing, banán) állnak rendelkezésre. A felnőttek szórakoztatásáért élő zenés estek, show műsorok felelősek, míg a gyerekeket mini klub (4-12 éves korig) és animációs programok várják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, fodrászat, orvosi ügyelet, internetsarok, autóbérlés, üzletek, fényképész, pénzváltás, autóbérlés bővíti a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások körét. A WIFI a lobbi területén ingyenesen, míg a szobákban felár ellenében használható. A hotel a napernyőket, napágyakat, matracokat és strandtörülközőket térítésmentesen biztosítja a medencéknél és a tengerparton is.

A hotel weboldala:https://www.askahotels.com/en/just-in-beach/

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás