Szilveszter Thaiföldön, bangkok-i városnézéssel, Cape Dare Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222815
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Thaiföld
Város: Pattaya

Szállás / program részletes leírása



Városnézés Bangkokban, üdülés Pattayán

Utazás időtartama: 14 nap/11 éj
Utazás: az Emirates menetrendszerinti járatával
Elhelyezés: 2 ágyas szobákban, 4 csillagos (helyi besorolás) szállodában
Ellátás: reggeli
Minimum létszám: 15 fő

1. nap: Elutazás Budapestről Thaiföld fővárosába, Bangkokba, étkezés a repülőgépen.

2. nap: Megérkezés Bangkokba a reggeli órákban, majd transzfer a szálláshelyre, csomagszoba, szabadidő.
Bangkok Thaiföld legnagyobb városa, fővárosa és legfőbb kikötője, kulturális, oktatási, politikai és gazdasági központja - az egyetlen metropolisz az országban. A Távol Kelet Velencéjeként is emlegetett thaiföldi főváros elsősorban mindenkit lenyűgöző templom együtteseinek köszönheti népszerűségét. A múlt és jelen hagyományait őrző építészeti remekművek, arany-ezüstben pompázó szemet kápráztató vallási templom és palota együttesek mellett szinte mindenki felkeresi az amerikai árubőséggel vetekedő bevásárlóközpontjait illetve különféle vendéglátó helyeit.

3. nap: Reggeli után félnapos kirándulás a thai fővárosban. Délelőtt városnézéssel kezdődik a program, amelynek keretében autóbusszal, hajóval és gyalogosan fedezzük fel ezt a csodálatos helyet. A városnézés során betekintést nyerhetünk a Chao Praya folyó mentén élő emberek életébe, miközben a múlt egyedülálló történelmi és kulturális örökségeit tekintjük meg. Délután fakultatív kirándulás a Királyi Palotába. Este fakultatív hajókázás a Chao Praya folyón.

4. nap: Reggeli után félnapos kirándulás a Damnern Saduak úszópiacra. Az úszópiac az egyik legismertebb hely, amit a turisták meglátogatnak. Kora reggelfelejthetetlen látványt nyújt a színpompás Damnern Saduak Úszópiac forgataga, ahol a kis hajókból lehetőség nyílik egzotikus thai gyümölcsök kóstolgatására és apróbb emléktárgyak vásárlására is. Visszatérés a szállodába.

5. nap: Reggeli után transzfer Pattayára a választott szállodába.

6-12. nap: Üdülés a szálláshelyen, reggelivel. Fakultatív kirándulási lehetőség az adottságok függvényében: Félnapos Nong Nooch Botanikus kert, Coral sziget gyorsa hajóval. Szilveszteri gálavacsora a választott hotel szerint.

13. nap: Transzfer a repülőtérre, majd a menetrend függvényében hazautazás.

14. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

CAPE DARE HOTEL 4*+
A szálloda honlapja >>
Ez a szállás 5 perces sétára van a vízparttól. A Pattaya Beach mentén elhelyezkedő Cape Dara Resort szabadtéri medencével várja látogatóit. A hotel szobákat kínál saját erkéllyel, kilátással a tengerre. Mindössze 10 perces autóútra fekszik a Central Festival Pattaya bevásárlóközponttól. A Wi-Fi ingyenes. A Pattaya sétálóutca 15 perces autóútra fekszik a Cape Dara Resorttól. Suvarnabhumi nemzetközi repülőtér 45 percre van. Minden szobában járólapozott padló, kábeltévé, valamint tea- és kávéfőző várja a vendégeket. Mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik. A szállodában 24 órás recepció működik. Az utazásszervező pultnál szívesen segítenek kirándulások szervezésében. Mosoda és szobaszerviz szintén biztosított. Reggelire, ebédre és vacsorára a Radius étteremben nemzetközi fogásokat szolgálnak fel. A Ming Xing étteremben kantoni ételeket kínálnak.
 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás