Thaiföld: Phuket: Best Western Phuket Ocean Resort 3*, reggelivel Budapestről

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212679
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Karon, Phuket

Szállás / program részletes leírása



 

Magyar nyelvű asszisztencia a helyszínen, fakultatív lehetőségek!

Mindenkinek, aki távoli, egzotikus utazáson töri a fejét és még nincs kialakult úticélja, Thaiföldet ajánljuk első célpontnak. Thaiföld az a hely, ahol az utazó mindent megtalál, ami egy tartalmas kalandozáshoz szükséges. Egzotikus keleti kultúra, gyönyörű építészeti emlékek, buddhizmus, északon hegyi túrák a civilizációtól elzártan elő törzsekhez, délen gyönyörű szigetek, ahol egy Bounty reklám szereplőjének érzheti magát..

Phuket sziget ma már nem csak Thaiföld, hanem, egész Délkelet-Ázsia legkedveltebb üdülőhelye. Tagolt partszakaszok, a dzsungel és a civilizáció folyamatos váltakozásaival. Phuketen, minden ember, kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül felejthetetlen nyaralást élhet át. Az év 365 napján a magyar nyárnak megfelelő hőmérséklet és időjárás fogadja turistákat. Az örök nyár szigetének is nevezik, helyenként meleg, trópusi esővel tarkítva. Végtelen, finomhomokos tengerpart, szikrázó napsütés és nyüzsgő éjszakai élet, miközben számos izgalmas fakultatív programon vár minden ideutazót. Thaiföld legnagyobb szigete, amelyet a 700 méter hosszú Sarasin köt össze a szárazfölddel északon. Phuket eredeti neve egykor Jungceylon volt, aztán később a maláj bukit, azaz domb szóból alakult ki a sziget mostani neve. 

 

Phuket: Best Western Phuket Ocean Resort ***

A gyönyörű Karon Beach-től 200 méterre, trópusi környezetben épült Best Western Phuket 3 szabadtéri medencével várja vendégeit. Az óceánra lélegzetelállító kilátást nyújtó szálloda tengerparti étteremmel és wellness-központtal rendelkezik. A  szállodától 12 perces autóúttal elérhető a nyüzsgő Patong Beach. Phuket városa 25 km-re, Phuket nemzetközi repülőtere pedig 65 km-re található.

Elhelyezés: A szobák saját erkélyéről a trópusi kertre, vagy az Andamán-tengerre nyílik kilátás. Szobái széffel, fürdőkáddal és kábel TV-vel felszereltek.

Étkezés: reggeli

Szolgáltatások: A szálloda gyógynövényes gőzfürdője, a wellness-részlegben igénybe vehető masszázs és a fitneszterem kellemes felüdülést kínálnak. A szállodában utazásszervező és vízi sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Az Ocean View étterem frissen sült tengeri ételeket kínál gyönyörű kilátással a Karon Beach területére. 

szálloda weboldala:

http://www.phuketocean.com/

 

Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről, egy átszállással a szabad helyek függvényében. Kérjük foglalásnál minden esetben jelezze, hogy kíván-e Bangkokban pár éjszakát eltölteni vagy sem. 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Budapestről 1x-i átszállással
- szállás,
- reggelis ellátás (felár ellenében félpanzió)
- transzfer
- magyar nyelvű telefonos asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,

Igény esetén:

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.

 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás