THAIFÖLD! Pattaya: Pinnacle Grand Jomtien Resort & Spa 3*+ (közvetlenül a parton)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 134719
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Pattaya

Szállás / program részletes leírása



 

 

A helyszínen magyar nyelvű idegenvezető és fakultatív programok!

Minimum 1 fakultatív program vásárlása esetén ajándék programot kapnak.

 

Minden kedves Utasunknak, aki távoli, egzotikus utazáson töri a fejét, de még nincs kialakult úticélja, Thaiföldet ajánljuk elsődleges célpontnak. Thaiföld az a hely, ahol Ön mindent megtalál, ami egy élménydús nyaraláshoz szükséges: örökös napfény, trópusi növényzet, meseszép homokos strandok és rengeteg látnivaló, műemléki nevezetességek. És ami mindenképp hozzátartozik, a thai emberek őszinte kedvessége, állandó mosolya. Fedezze fel velünk és évek óta kint élő magyar idegenvezetőinkkel ezt a páratlan országot!
 
Bangkok:  (thai nyelven Krung Thep, magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város központja a Chao Phraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Ezt a nyüzsgő várost Kelet Velencéjeként is emlegetik.Bangkok kezdetben Ayutthaya, az ország akkori fővárosának kikötőjeként és kereskedelmi központjaként szolgált. Mikor a XVIII. században a burmaiak elfoglalták Ayutthayát, az új thai főváros Thonburi lett, mely ma Bangkok része. Jelenleg Délkelet-Ázsia legnagyobb népsűrűségű városa. Hosszabbítson a thai fövárosban, amennyiben még nem járt itt, kérje ajánlatunkat plusz 2-3 éjszakás itt tartózkodásra, akár a nyaralás előtt akár utána. 
 
Pattaya: nyüzsgő, életteli központjával várja a turistákat. 
Pattaya, melynek jelentése "délnyugati szél", a Sziámi-öbölben, Bangkoktól 147 km-re, autóval - forgalomtól függően - kb. kétórányira távolságra fekszik. Nemzetközi hírű üdülőhellyé nőtte ki magát, jelenleg több mint 21 000 szállodai férőhellyel rendelkezik a világ minden sarkából érkező turisták számára.
Klímájának, tengerpartjának és szórakozóhelyeinek köszönhetően kedvelt turistacélpont. Pattaya városa a számtalan bárral, éjjeli klubokkal, kabarékkal, éttermekkel az éjjeli nyüzsgő központokat kedvelők igényeit elégíti ki. Az éjszakai élet mellett meglátogathatjuk a környék valamelyik elbűvölő korallszigetét, kipróbálhatjuk a számos egzotikus étterem egyikét, nagyon jó áron vásárolhatunk (alkudni kötelező!), és a vízisportok kedvelői is megtalálják a számításaikat.
 

Pattaya időjárása a nyári hónapokban: A június - július - augusztus Pattayán és Jomtienen nagyon meleg és párás. A nappali hőmérséklet 32 fokot is elérhet, éjszaka 27 fok körüli meleg uralkodik. A nyár csapadékos, bár picit kevésbé, mint a május: 11-13 esős napra lehet számítani. Az esős nap persze nem jelenti azt, hogy egész nap zuhog az eső, jórészt az éjszakai órákban számítsunk záporra, zivatarra. A tengervíz hőmérséklete 30 fok körüli. Szeptember és október a legcsapadékosabb hónapok ebben a térségben! (Figyelem: az időjárás minden thai régiónál más és más!)
 

Program:

1. nap: elutazás Budapestről Bangkokba, érkezés a menetrend függvényében általában a 2. napon (repülőút hossza általában 14-15 óra, egy átszállással) Érkezés a menetrend függvényében a bangkoki nemzetközi repülőtérre, ezt követően transzfer a szállodába, bejelentkezés.

2 - 8. nap: nyaralás, kikapcsolódás a szállodában, igény szerint magyar nyelvű fakultatív programokon való részvételi lehetőség.

8. napon: kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (kb. 2,5 óra, és min. 2 órával a gép indulása előtt a repülőtéren kell lenni, ez a nap tehát már nem a felhőtlen nyaralásé. Hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend szerint, általában a 9. napon. 


Utazás: menetrend szerinti járattal Budapestről vagy igény szerint Bécsből, egy átszállással szabad helyek függvényében.  
 
 PINNACLE GRAND JOMTIEN RESORT & SPA 3*+

A szálloda honlapja >>

Kedvcsináló videó megtekintése >>

Nagy területen elhelyezkedő szálloda trópusi kerttel és szép medencékkel, ideális a családok és a nyugodt pihenésre vágyók számára, thai stílusban épült és német vezetés alatt áll. Nagy előnyei közé tartozik a közvetlen tengerparti fekvés.


Fekvése: Jomtien déli, nyugodt részén, közvetlen a homokos strandnál fekszik. Pattaya központja kb. 10 km-re (hotelbusz térítés ellenében). A busztranszfer Bangkok repülőteréről kb. 2 óra 30 perc.

Felszereltsége: A hotelben összesen 345 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll recepció, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, ingyenes internetsarok a hallban, a nyitott Tonsai étterem (nemzetközi/thai konyha, alkalmanként barbecue), strandétterem (halételek, tenger gyümölcsei), bár és fodrászat. A kertben 7 édesvizű úszómedence. Strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás: 4*. Az utazásszervező besorolása szerint: 3*+

Elhelyezés: a kétágyas standard szobákban kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, papucs, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.

De Luxe-szobák: A strandhoz közelebb, a kertben, az új szárnyban találhatók, tágasabbak, fürdőszobával és zuhanyozóval rendelkeznek, és tengerre nézők.

Superior-bungalók: Egy hídon át érhetők el, nagy terasszal és a medencéhez közvetlen kijárattal rendelkeznek.

Ellátás: 
Büféreggeli, felár ellenében: félpanzió, teljes ellátás

Sport: Fitneszterem, biliárd, snooker, boccia, darts, asztalitenisz, tenisz, tollaslabda és strandröplabda. Térítés ellenében: különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Térítés ellenében: masszázs.

Gyerekek: 2 gyermekmedence, játszótér és gyermekfelügyelet (térítés ellenében).


A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak.

  

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes máris foglalni! 
Kérje ajánlatunkat az Ön által elképzelt időpontra, szobatípusra és ellátásra mielőbb, hogy a legjobb árat adhassuk!

  Kérje testreszabott ajánlatunkat!!!

 

 

 

 

 



Tudnivalók az árról

 

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar asszisztencia a helyszínen

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.


Helyben fizetendő:
- igény esetén fakultatív programok magyar idegenvezetéssel
- előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek, ennek összege változó, érdeklődjön munkatársunknál megrendelés előtt. 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás