Szlovénia, Krvavec: Chalet Alpinka 4* Krvavec, 6 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 175164
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:síút

Ország: Szlovénia
Város: Krvavec

Szállás / program részletes leírása



Leírás:

Az elbűvölő, romantikus kis faház 1500 méter magasan fekszik a Krvavec hegyen, egy kellemes fenyőerdő szélén, a sípályák szomszédságában, csodálatos kilátással a Triglavra és az Alpok hegyvonulataira. Két apartman foglalható, melyek szorosan egymás mellé épültek, de teljesen szeparálhatóak, és nagyon jól elszigeteltek. Így akár külön-külön, akár egyben is kivehetőek. Ideális szállás kisgyermekes családok, vagy 2-3 pár számára is.

A stílusos, minőségi tömörfa bútorokkal berendezett, jól felszerelt, színvonalas apartmanok mögött egy nagy télikert található sítárolóval, szánkókkal, és egyéb játékokkal. A fűtést és a meghitt hangulatot kandalló biztosítja, melyhez a tűzifa adott, de a tűz megrakásáról a vendégnek kell gondolskodnia. A közelben grillező hely is található. A szállásadó kézműves termékeket is készít 100% természetes alapanyagokból (bor, lekvár, gyümölcslé, stb), és mindenben szívesen áll a vendégek segítségére. A szállás autóval 30 méterre megközelíthető, nagy havazás esetén a közlekedés motorosszánnal megoldható.

Sílift: A legközelebbi sílift 100 méterre (kb. 5 perc) található.



Ellátás:

Ellátás nélkül. A konyha kerámialapos főzőlappal, mosogatógéppel és mikróval felszerelt.Lenn a völgyben számos minőségi étkezési lehetőség,étterem, bár, szórakozóhely választható.



Szolgáltatások:

Sítároló, télikert, ingyenes korlátlan wifi internet, étterem a közelben.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- .

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás