Advent Pozsonyban + Schlosshof és Kittsee

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 153098
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Szlovákia
Város: Pozsony

Szállás / program részletes leírása



Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a belépéshez szükséges egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelősségi körébe tartozik, az utazási iroda nem jogosult ezek ellenőrzésére.

Tudnivalók az autóbuszos utazásról:

- autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betratásával közlekedtetjük,
- november 1-től az autóbuszon a maszk viselése ismét mindenki számára kötelező visszavonásig,
- az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti,
- kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek.

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges.

Részletes program:Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 6.00 órakor, folyamatos utazás Ausztriáig. Elsőként látogatás a Császári Ünnepi kastélyban, a Schlosshofban. Alsó-Ausztria keleti részén, Bécstől 50 km-re található és több mint 50 hektáron terül el a kastély. A főúri lakóépületből, a művészien kialakított teraszos kertből és az idilli majorságból álló pazar épületegyüttest a kései 1720-as években Savoyai Jenő herceg reprezentatív vidéki és vadászszékhelyeként létesítették. Johann Lucas von Hildebrandt építész korlátok nélkül mindenből a legjobbat választhatta - végül is megbízója nem csak az egyik legsikeresebb hadvezér volt, hanem korának egyik legvagyonosabb embere. Innen utunk Pozsonyba vezet, útközben rövid megálló a Kittsee-i csokoládégyár mintaboltjánál, vásárlási lehetőség. A vásárlást követően Pozsonyba, a szlovák fővárosba utazunk, ahol valaha közel 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. A busz rövid időre megáll a vár mellett, ahonnan gyönyörködhetünk az óváros panorámájában. Ezután gyalogos séta következik az óvároson keresztül: Szent Márton székesegyház, Mihály-kapu, Közép-Európa legrégibb egyetemének épülete (Academia Istropolitana), Fő tér, Prímás Palota, templomok, főnemesek palotái és Szlovák Nemzeti Színház. A városnézés után szabadprogram, vásárlási lehetőség az adventi kunyhóknál, illetve sztrapacskázási lehetőség. A késő délutáni órákban hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.


A program abban az esetben tud megvalósulni a meghirdetett programelemekkel, amennyiben a rendezvények szervezése nem ütközik törvényi akadályba. A helyszíneken a járványügyi előírások betartása szükséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás