Gran Canaria, Playa del Ingles: Abora Continental 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 221956
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa del Ingles

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az Abora Continental hotel Gran Canaria szigetén, a közkedvelt nyaralóhelyen, Playa del Inglesben található, csupán 1-2 perces sétára a strandtól. A hotel kényelmes nyaralást kínál önnek akár családdal, akár baráti társasággal tervezi pihenését.

Távolságok
Óceán: 190 méter Strand: 190 méter Maspalomas híres homokdűnéit a hoteltől mindössze 6 kilométerre találja.

Fekvés
Az Abora Continental szálloda a nyüzsgő Playa del Inglésen találjató, környékén bevásárlóközpontokat, szórakozóhelyeket, számtalan bárt talál. A hotelben és közvetlen közelében is szórakozási és szabadidős lehetőségek közül választhat.

Szállás
A hotel 383 szobával várja, összesen 7 emeleten, kényelmes, családi nyaraláshoz ideális szolgáltatások közül válogathat.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Az Abora Continental Hotel kétágyas szobája minden igénynek megfelel: a 34 négyzetméteres, kétágyas szoba egy dupla ággyal, vagy két egyszemélyes ággyal és egy kinyitható kanapéval rendelkezik.A fürdőszobában zuhanyzóval és revitalizáló esőzuhany várja, a szoba felszereltsége a következő: TV, ingyenes Wi-Fi, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében), bútorozott erkély vagy terasz. A szoba maximum 3 felnőtt számára nyújt kényelmes elhelyezést.Kétágyas gazdaságos szoba: Az Abora Continental Hotel kétágyas szobája minden igénynek megfelel: a 34 négyzetméteres, kétágyas szoba egy dupla ággyal, vagy két egyszemélyes ággyal és egy kinyitható kanapéval rendelkezik.A fürdőszobában zuhanyzóval és revitalizáló esőzuhany várja, a szoba felszereltsége a következő: TV, ingyenes Wi-Fi, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében). A szoba maximum 3 felnőtt számára nyújt kényelmes elhelyezést.

Étkezés
-All inclusiveAll-inclusive szolgáltatások az Abora Continental szállodában Az Abora Continental hotelben páratlan gasztronómiai élmények várják. Az Abora Continental Hotel vendégei a sABOReA étteremben a legfinomabb kanári és nemzetközi ételekből válogathatnak.A reggelit, az ebédet és a vacsorát is svédasztalos rendszerben szolgálják fel önnek. Reggelijéhez a legkülönfélébb felvágottakat, sajtokat, gyümölcsöket, zöldségeket kínálják, ebédje során választhat a hideg büfé kínálatából (friss saláták, gyümölcsök) és a meleg ételek közül: húsok, levesek, frissensültek, készételek. Hetente több alkalommal tematikus büfével várják.Ebédje és vacsorája során a világ több táját idéző konyhák kínálatából válogathat: ázsiai, olasz, mexikói és kanári.A 24/7 Abora snack és drink bár egész nap rendelkezésére áll: a teraszon fogyaszthatja el a legfinomabb hűsítőket, koktélokat, tapasokat és snackeket. A Snack and Go bárban az olasz és az amerikai konyha konyha ételei mellett egészséges fogásokat is talál.A szálloda egy medencebárral is rendelkezik, tökéletes hely arra, hogy megigyon egy kávét, egy koktélt vagy frissítőt.

Szolgáltatások
3 felnőtt medence, ebből 1 fűtött, 1 fűtött gyermekmedence, Napágyak és napernyők, 24 órás recepció, Játszótér, Mini club, Wellness központ, Masszázs, Szauna, Wi-fi, Parkoló, Mosoda, Vasalási szolgáltatás, Internet sarok, Egészségügyi ellátás, Fodrászat, Üzletek

Sport és szórakozás
Fitnesz, Petanque, Golf, Biliárd (térítés ellenében), Futballpálya, Kosárlabdapálya, Röplabdapálya, Aqua aerobic, Darts, Pingpong, Mini klub (4 és 12 év közötti gyermekek számára), Mini diszkó

Megjegyzés
Tisztelt Utasaink!A hotelben részleges felújítási munkákat végeznek, ez napközben zajjal járhat. A hotel személyzete mindent megtesz, hogy a felújítás ne járjon a vendégeknek kényelmetlenséggel.A hotel melletti útszakaszon várhatóan 2019 márciusáig ugyancsak felújítási munkákat végeznek, emiatt a medence környékén, illetve a medencére néző szobákban a zaj a szokásosnál nagyobb lehet.Köszönjük megértésüket!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás