Tenerife, Puerto de Santiago: Royal Sun Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 218895
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Puerto de Santiago

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Royal Sun Resort egy elegánsan berendezett hotel Tenerife déli részén, modern apartmanokkal,bárral és étteremmel, amely kedves személyzettel együttvéve felejthetetlenné teszi az itt eltöltött időt.

Fekvés
Los Gigantes egyik legmagasabb pontján található, amely kiváló kilátással bűvöli el az oda látogatókat. Mind a mesés sziklák és a festői kikötő gyönyörködteti a szemet, nem beszélve a kilátásról az Atlanti-óceán türkiz vizéről.

Szállás
120 apartman 6 emeleten keresztül csatlakozik egymáshoz. Liftek könnyítik meg a közlekedést illetve tágas folyosók biztosítják a kényelmet.

Elhelyezés
Egy, kettő, illetve három hálószobás lakosztályok várjak önöket, egy luxus 3 hálószobással kiegészítve. Minden szoba amerikai konyhával rendelkezik, mely teljes mértékben felszerelt. Bútorozott terasszal, ventilátorral illetve vasalóval és vasalódeszkával. Egy 40 colos plazma tv-t is megtalálhatnak, ingyenes WIFI kapcsolatot, telefont és egy széfet külön díjak nélkül. És ha ez nem lett volna elég, törölközőt, hajszárítót és még papucsot is találhatnak a szobájukban.

Étkezés
A Café Royale elegáns és felszerelt bárja különféle italokat és snack-eket ajánl a figyelmébe, a kifinomult Regency étterem különleges gasztronómiai élményt nyújt és mind a spanyol és az európai íz világát megismerteti az oda látogatokkal. Helyi és friss termékek felszolgálása mellet gyönyörködhet a mesés kilátásban.

Szolgáltatások
A Royal Sun Resort egy gyermek és egy felnőtt medencével van ellátva, ez a két medence az üdülőhely központjában található a harmadik és a negyedik emeleten. Az úszás mellett megcsodálhatja a kilátást mely Los Gigantes, Puerto Santiago, valamint az Atlanti-óceán és La Gomera-ra tárul. Külön gyermek részleggel rendelkezve, biztosítva lehet arról, hogy gyermekei biztonságban és kényelemben játszhatnak. E mellett szépségszalon is található a hotelben, masszázs és 24 órás recepció szolgálat.

Sport és szórakozás
Az új szórakoztató programok a Royal Sun Resort-ban különböző tevékenységekkel teszik felejthetetlenné a hotelben tartózkodását,mint példáúl a vízi aerobic, esti show műsorok és az animátorok vicces és ügyességi játékai. E mellett karaoke esték, miniklub a gyerekeknek, biliárdasztalok és sok minden más garantál egy mulatságos és jó kedvű nyaralást.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db 10 kg-os (max. 55 x 40 x 23 cm) kézipoggyász szállításának díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás