Costa Dorada, Cambrils: Hotel Augustus 4*, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213985
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Cambrils

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Közvetlenül a homokos tengerparton található az impozáns, 4 csillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálloda, Salou és Cambrils között. A hoteltől a híres PortAventura és a 2017-ben megnyílt Ferrari Land élményparkok 10-15 perces autóbuszos utazással könnyedén elérhetők.

Szolgáltatások
A szálloda területén 24 órás recepció, étterem, bár és csomagszoba is megtalálhatók. A tengerre néző panorámával rendelkező büféétteremben minden étkezéshez látványkonyhát, a gyermekeknek főszezonban külön menüt biztosítanak. A bárok családoknak és baráti társaságnak egyaránt kellemes atmoszférát nyújtanak. A felfrissülésről szabadtéri felnőtt és gyermekmedence gondoskodik, mely körül a napernyők és napozóágyak térítésmentesen használhatók. Pompás pillanatokat szerezhetünk a szálloda élménymedencéjében, melyből fürdőzés közben a tenger látványát is élvezhetjük. A hotel vendégei számos sportlehetőség közül választhatnak: vízi aerobik, batuka, vízilabda, darts, asztalitenisz mérkőzések és strandfoci is rendelkezésre áll. A felnőttek koktélkeverő workshopon is részt vehetnek, ahol megtanulják elkészíteni a híres Augustus mojitót. Felár fizetése ellenében internetsarok, parkolás és orvosi kezelések is igénybe vehetők. A szálloda egész területén ingyenes WIFI-kapcsolat biztosított.

Elhelyezés
Standard, balkonos, igényesen berendezett kétágyas szobákban, amelyek két queen-size ággyal felszereltek és maximum 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére pótágyazhatók. A szobák mindegyike telefonnal, műholdas LCD tévével, hajszárítóval és térítés ellenében minibárral felszerelt. Medencére, tengerre néző vagy családi szobák felár ellenében foglalhatók.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes panziós ellátás is foglalható. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás