Gran Canaria, Playa del Ingles: Rey Carlos 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209944
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa del Ingles

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Rey Carlos hotel egy gyönyörű és békés környezetben található üdülőhely, mely tökéletes célpont családosoknak, barátoknak és pároknak egyaránt.

Fekvés
Gran Canaria déli részén fekszik a Playa del Inglés központjában, 200 m-re a tengerparttól, taxi- és buszmegálló a közelben elérhető.

Szállás
A családi hotel szobái nemégiben kerültek felújításra, a hotel számos kényelmi szolgáltatással és szórakozási lehetőséggel várja.

Elhelyezés
Minden szobában van wifi, étkező, fürdőszoba, hűtő, TV nemzetközi és helyi csatornákkal egyaránt, telefon és nem utolsó sorban terasz, illetve erkély igény szerint. A széf mindkét szobában fizetős. Lehetséges egy dupla ágyas vagy két külön ágyas szobát kérni.

Étkezés
A Rey Carlos étteremben garantáltan jól kezdheti a napot meleg reggelivel, mely változatos és minden íz világot kielégít. Tematikus estéivel felfedezheti a helyi specialitásokat és a nemzetközi finomságokat egyaránt. Szemben az étteremmel a La Reina bárban frissítő italok és étvágygerjesztő snack-ek készítik fel a vendéget a mesés vacsorára. Végül a Bar de Lanzas-ban élvezhetik a koktélok mellet az élő zenés showműsort és egyéb szórakoztató programokat.

Szolgáltatások
Van külön gyermek és felnőtt medence. Jacuzzi a Robinson bár mellet található, ahol felfrissülhet és relaxálás közben kedvére fogyaszthat koktélokat vagy üdítőket. Szépségszalonnal is rendelkezik a hotel, hogy a nyaralása alatt is mesésen tudjon festeni. Strandbusszal is kiegészülnek a szolgáltatásink, nem beszélve az ingyenes bicikli parkolásról és megőrzésről.

Sport és szórakozás
Esténként élő zenével és egyéb show müsorral teszik még varázslatosabbá az egyébként is mesés nyaralást.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás