Mallorca, Cala Ratjada: Na Taconera 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 198173
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Cala Ratjada

Szállás / program részletes leírása



USP: Nemrégiben felújított, kedvelt szálloda.

Fekvése: A szálloda egy domboldalban fekszik, píneafákkal körülvéve. Font de Sa Cala szép, homokos strandja kb. 450 m-re. Cala Ratjada központja vásárlási és szórakozási lehetőségekkel, éttermekkel és bárokkal kb. 3,5 km-re, ahova menetrend szerinti busz közlekedik. A busztranszfer a repülőtérről kb. 95-130 perc.

Felszereltsége: A 2015/16 és 2016/17 telén részben felújított (étterem, új külső terasz az étteremhez, medence-rész, szalon/bár és új szobák a 4-5. emeleten), kedvelt szállodában 2 épületben, 5 emeleten összesen 211 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall, recepció, liftek a főépületben, 1 lift a melléképületben, szalon SAT-TV-vel, WIFI (térítés ellenében), étterem, bár és kávézó. A pálmákkal és píneafákkal körülvett kertben úszómedence, napozóterasz és terasz bárszervízzel.

Helyi besorolás: 3*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A/A2E/A3E: A barátságos szobákban légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval, WC és balkon.

A1C: Egyágyas szobák.

Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Ellátás: Reggeli, félpanzió plusz vagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben. Félpanzió plusz foglalása esetén sör, üdítők, víz és asztali bor ingyenesen. A vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott (férfiaknak hosszúnadrág és hosszujjú ing).

Sport: A szálloda saját sportközpontjában medence, napozóterasz (snack-bárral), boccia, fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: strandröplabda, biliárd, tenisz (kivilágítás is), vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál), Font de Sa Cala-ban szörf- és vitorlásiskola valamint búvárbázis. Továbbá a közelben kb. 10 km-re Roca Riva, Canyamel Golf és Pula Golf golfpályák.

Wellness: Térítés ellenében: szauna a sportközpontban.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, hjátszótér és bébiágy (külön kérésre).

Egyéb: Figyelem! A szállásleírás a 2017-es nyári adatok alapján készült, a 2018-as szállásleírás hamarosan elérhető lesz. Kérdések esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, üdítők, sör és bor valamint fagylalt 09.00 és 23.00 óra között. Gyümölcs és snack-ételek 10.00 és 13.00 óra között. Kávé, tea és sütemények 14.30 és 18.00 óra között.

Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.01.31-ig történő foglalás esetén 18% kedvezmény a szállás díjából.

2017.03.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

2017.06.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából (csak a 09.04.-10.15. közötti érkezéseknél).

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-5 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 10% kedvezmény a szállás díjából.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- repülőtéri illeték,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás