Portugália, Funchal: Quinta Da Casa Branca Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 232999
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Funchal

Szállás / program részletes leírása



Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A részvételi díj tartalmazza:

- a szállásköltséget és a megjelölt ellátást

A részvételi díjon felül fizetendő: sztornóbiztosítás 1% és a foglalási díj 500 Ft/fő. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

Igény szerint foglalható: transzfer, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban), repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz). Az érvényes árakat a kalkulációban találja.

Gyermekkedvezmény: Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!



Fekvése:

Fekvése: az 5*-os butikhotel egy gyönyörű botanikus kertben, szubtrópusi környezetben terül el, a repülőtértől 20 km-re, Funchal központjától kb. 2 km-re. A városközpontba tömegközlekedéssel, vagy taxival juthatunk be.

A szálloda a csendre és pihenésre vágyók számára ideális választás, a természet szerelmesei pedig imádni fogják. Ébredjen reggelente madárcsicsergésre; élvezze a természet közelségét, tegyen egy kellemes sétát a trópusi kertben, a hatalmas fákat és növénykülönlegességeket megcsodálva, majd lazítson a szálloda szabadtéri, fűtött medencéjében.

Szobák: a 43 kényelmesen berendezett, tágas szoba mindegyikre rendelkezik telefonnal, fürdőszobával, hajszárítóval, széffel, minibáral (térítés ellenében), műholdas tv-vel, légkondicionálóval, vízforralóval, ingyenes wifivel, fürdőköpennyel, papuccsal és erkéllyel vagy terasszal. A kerti szobák kb. 33 nm-esek, kertre néznek, az erkélyen napozóággyal rendelkeznek. A Prémium szobák kb. 50 nm alapterületűek, a kerti szobák berendezésein felül CD/DVD lejátszóval, márvány, kétszemélyes mosdóval és két fő részére napozóággyal felszereltek. A Deluxe lakosztályok kb. 100 nm alapterületűek, egy hálószobából és egy nappaliból állnak, márvány fürdőszobával rendelkeznek kétszemélyes mosdóval, külön zuhanyzóval és jakuzzis fürdőkáddal, a hálószobában nagyméretű franciaágy található, minibár, ingyenes széf, kávéfőző, fürdőköpeny és papucs, az erkély napozóágyakkal felszerelt.

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár kerti terasszal, internet. Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Sport és szórakozás: kültéri fűtött medence napozóágyakkal, szabadtéri fűtött felnőtt medence, fitneszterem, Spa központ, törökfürdő, szauna, jakuzzi. Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezés: reggeli. Felár ellenében félpanziós ellátás foglalható. Italfogyasztás térítés ellenében.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(20170814)



Szobák:

Szolgáltatások: internetezési lehetőség,bár,étterem,recepció,hajszárító,telefon,széf,minibár,erkély vagy terasz,wifi,légkondicionáló,műholdas tv

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,törökfürdő,medence,fitness terem,pezsgőfürdő,spa részleg

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás