Varázslatos Ligúria és egy csipetnyi francia Riviéra 2016.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 174445
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Imperia

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Ligúr tengerpart
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel az olasz riviérára. Érkezés az esti órákban a Genova környéki szálláshelyre. A mai napon nincs vacsora a szállodában!

2. nap: Ligúr tengerpart
Reggeli után egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

3. nap: Francia riviéra-Cannes-Nizza-Antibes-Monte Carlo
Egész napos kirándulás a Francia Riviéra legszebb városaiba. A kora reggeli órákban elutazás Cannes-ba, a filmfesztiválok híres városába. Csodálatos sziklás tengerszakaszok mellett érkezünk a Cote d’Azur egyik legjelentősebb városába, Nizzába. Délután rövid látogatás a festői Antibes-ban, az Azúrpart legromantikusabb kisvárosában. Hazautazásunkat rövid sétával zárjuk Monte Carlo-ban (Óváros, Hercegi Palota, Kaszinó). Visszaérkezés a szálláshelyre a késő esti órákban(Ár: 35EUR/fő).

4. nap: Menton-San Remo-Imperia
Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy délután fakultatív kirándulási lehetőség a francia riviéra hangulatos kisvárosába Menton-ba. Gyalogos városnézés, majd utazás a Virágok városába, a Capo Nero és Capo Verde öblök partján fekvő San Remo-ba. Séta az óvárosban (La Pigna), ahol keskeny és meredek utcácskák, fedett sétányok és apró terek váltogatják egymást. Búcsú a `Riviéra dei Fiori`-tól, majd visszautazás Imperia városába, látogatás az olíva múzeumban(Ár: 20EUR/fő).

5. nap: Cervo-Hanbury Botanikus kert-Dolceacqua

Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Ligúria tartomány legelbűvölőbb városaiba. Első megállónk Cervo festői kisvárosa lesz. Majd következik Ventimiglia közelében a híres Hanbury botanikus kert, majd a Nervia folyó völgyében fekvő Dolceacqua jellegzetes középkori városába utazunk. A városka egyedülálló báját nehéz szavakba foglalni, de szabadidőnk keretén belül lehetőségünk lesz a zegzugos sikátorok, kézműves boltok felfedezésére is. Visszautazás a szálláshelyre(Ár: 20 EUR/fő).

6. nap: Hajókirándulás
Szabadprogram, majd délután fakultatív hajókirándulás a Ligur-tengeren, fürdőzési lehetőséggel(Ár: 35EUR/fő).

7. nap: Genova-Milánó
Utazás a tenger és a helyek között fekvő Genova városába. Városnézés Ligúria tartomány fővárosában. Belvárosa Európa legnagyobb területű középkori városmagja, kihagyhatatlan élmény. Továbbutazás Lombardia tartomány fővárosában, Milánóba, mely a XV. században a Visconti és Sforza nemesi családok uralkodása alatt Itália egyik legjelentősebb reneszánsz központjává nőtte ki magát. A Piazza Cavour, Sforza kastély, Dóm tér, Galleria Vittorio Emanuele II. és a Scala épületének megtekintése után utazás a Garda tó közeli szálláshelyre.

8. nap: Verona-BudapestVárosnézés Veronában. Az Adige partján fekvő város 2000 óta a Világörökség része. Belvárosi séta a „szerelmesek városában”, majd hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban `tuti árnak” nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás