Mauritius, Balaclava: The Westin Turtle Bay Resort & Spa 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207752
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Balaclava

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A letisztult, modern resortszálloda csodás, nyugodt luxuskörnyezetben található Balaclavában, az idilli Turtle Bay öbölben, közvetlenül a türkizkék óceánparton, Mauritius észak-nyugati partjainál. Tikfákkal és lávakövekkel dekorált kertje, valamint a mauritiusi vendégszeretet egyedi élményt nyújt vendégeinknek. Amennyiben álomesküvőjüket a szigeten tervezik, a szálloda kitűnő választás, hiszen számos esküvői csomag és nászutas ajánlat érhető el. A repülőtér kb. 1 órás transzferrel könnyedén elérhető.

Szolgáltatások
Minőségi alapanyagokból készült, számos ínycsiklandozó ételkülönlegességgel hívogatnak a szálloda éttermei. A Seasonal Tastes étteremben büféételeket, a Kanganban indiai fogásokat, a Fusionben mauritiusi, valamint a Beach Grillben a hófehér homokos tengerparton grill ételeket kóstolhatunk meg. A Heavanly SPA trópusi környezetben a test és lélek harmóniáját segíti elő különböző kezelésekkel, egzotikus masszázsokkal, relax zónákban térítés ellenében. A hotel szervezésében kerékpár túrán, zumba órán, vízi aerobikon és jógaórán A felár fizetése ellenében igénybe vehető programok közé tartozik a hajókirándulás, tenisz, horgászat, vízisí leckék, delfin les. A pihenést, kikapcsolódást a szálloda saját tengerpartján lévő napágyak, napernyők, és a két hatalmas kültéri, exkluzív úszómedence biztosítják. Egy biztos: a cukornádültetvényekkel körülvett környezet és a meleg Indiai-óceán tökéletes kikapcsolódást és relaxálást nyújt. Elsősorban a felhőtlenül nyugodt pihenésre vágyóknak, pároknak ajánljuk. A WIFI térítés ellenében kérhető.

Elhelyezés
A tágas, modern stílusban berendezett, kb. 63 nm-es privát bútorozott balkonos, légkondicionált deluxe szobákban, amelyek maximum egy gyermek részére pótágyazhatók. A szobák mindegyike zuhanyozós és kádas fürdőszobával, széffel, telefonnal, televízióval, minibárral és vasalószettel felszereltek. Felár fizetése ellenében óceánra néző deluxe, deluxe family, junior suite vagy ocean suite lakosztályok foglalhatók.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár fizetése ellenében teljes panziós vagy all inclusive ellátás is foglalható.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 484 utazás 337 437 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás