Málta, St. Paul`s Bay: Gillieru Harbour Hotel 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 285631
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: egyedi építészeti megoldásokkal épült hetvennégy szobás családias hangulatú szálloda, a St. Paul`s Bay régi városrészének festői központjában, közvetlenül a tengerparton a halászkikötő szomszédságában található. A szálloda egy része hajó formájú és a szálloda mellett egy XVI. században épült kápolna van. A legközelebbi sziklás tengerparti strand a szállodától kb. 5 perc sétányira fekszik.

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, egyhálószobás (~16m2), fürdőszobával, légkondicionálóval, tv-vel, hajszárítóval, telefonnal és vízforralóval (kávé és teakészítési lehetőség) felszerelt. A szobákhoz balkon vagy terasz tartozik, utcai vagy tengerre néző kilátással. Felár ellenében szobaszéf és hűtő a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások: étterem, bár, medence bár, Tv szoba, lift, konferencia terem, internetezési lehetőség (ingyenes WiFi a lobby környékén).

Sport és Szórakozás: tetőtéren napozóterasz, tengervizes medence, gyerekmedence, nyugágyak és napernyők térítésmentes használata. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz, járványügyi szabályozáshoz vagy térítéshez kötött. A szálloda környékén éttermek, üzletek sokasága található.

Étkezés: kontinentális reggeli

Gyermek kedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén az árlista szerint.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás