Málta, Qawra: Qawra Palace Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 242787
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Qawra

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ:
2022-es nyári mediterrán üdülőprogramjaink kockázatmentesen akár már 20.000 Ft/fő* foglalóval is leköthetők!
* az extraként megrendelt kiegészítő szolgáltatások  díja (BBP, útlemondási) külön fizetendő.
A teljes, ÁSZF-ben meghatározott előleg (40%) pótlása 2022. február 28-ig szükséges a foglalás véglegesítéséhez. Amennyiben ez a díj nem kerül megfizetésre, a foglalás nem kerül véglegesítésre és törlésre kerül, továbbá a foglaló összege nem kerül visszatérítésre.

ÁRGARANCIA
Amennyiben a megrendeléskor egyidőben az ÁSZF  szerinti 40% előleg kerül befizetésre, akkor a BUDAVÁR TOURS vállalja, hogy egy esetleges 8%-ot meg nem haladó áremelést (szolgáltatók díjemelései, árfolyamváltozás stb.) az utazásra utólagosan nem érvényesíti, azaz a részvételi díjra ÁRGARANCIÁT vállal.

RUGALMAS LEMONDÁSI ÉS MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK
Az akció ideje alatt megrendelt utazások 2022.02.28-ig 10 000 Ft/fő költségtérítés ellenében lemondhatók vagy átfoglalhatók.

 

 

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: a háromszázkilencvennégy szobával rendelkező, régebbi építésű azonban legutóbb 2016-ban felújított, rendkívül népszerű Qawra Palace Hotel ideális helyen, a tengerparti út mentén épült, szemben a kristálytiszta tengerrel, kilátással a Salina Bayre. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját. A sziklás tengerparton lévő pálmafás strandklub közvetlenül a szállodai folyosón keresztül elérhető.  

Szobák: minden standard szoba praktikusan berendezett, egy hálószobás (~22 m2), légkondicionálóval (központilag szabályozott), fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. Széf, vízforraló és hűtő térítés ellenében. A szobákhoz erkély, balkon vagy franciaerkély tartozik, belső udvari, utcai vagy tengerre néző kilátással.   A családi szobák berendezése hasonló, azonban nagyobb alapterületűek (~26 m2), egy hálószobásak melyben négy normál méretű ágy található. A családi szobák mindegyike a belső udvarra néz.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, pizzéria, kávézó, cukrászda és fagylaltozó,  bár, medencebár, éjszakai bár, ajándéküzletek, fodrász, internetsarok (WiFi térítésmentes, váltakozó jelerősséggel és sebességgel), konferenciaterem. 

Sport és szórakozás: nagyméretű medence, gyerekmedence, pancsoló, a medence körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítésmentesen használhatók (nyugágymatrac, térítés ellenében), strandtörülköző szerviz letét ellenében, fedett medence, szauna, pezsgőfürdő, törökfürdő, gőzfürdő, masszázs, kártyaszoba, teniszpálya, búvár- és vízisport-központ, minigolf, játékgépek, biliárd. Különböző nappali és esti animációs programok.  Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. 

Étkezés: reggeli, félpanzió (reggeli és vacsora) vagy all inclusive.  

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Négy fő elhelyezése csak családi szobákban lehetséges.



Szolgáltatások: étterem,fodrászat,bár,internet kávézó,medencebár,lift,konferenciatermek,wifi,üzletek,internetezési lehetőség,minibár,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,búvárközpont,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,animáció,játékterem,szauna,pezsgőfürdő,teniszpálya,biliárd,minigolf


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás