Málta, Qawra: Hotel Dolmen Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234096
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Qawra

Szállás / program részletes leírása



A gyönyörű 4 csillagos Dolmen Resort Hotel Qawra partján a Szent Pál -öböl mentén található. A szálloda csodálatos tengerparti kilátással. Tökéletes választás lehet mind családoknak, pároknak és egyedül utazók számára egyaránt.

Fekvése:
A gyönyörű 4 csillagos Dolmen Resort Hotel Qawra partján a Szent Pál -öböl mentén található. A szálloda csodálatos tengerparti kilátással, 9 étteremmel, bárokkal, kül-és beltéri medencékkel, valamint fineszközponttal várja vendégeit. Tökéletes választás lehet mind családoknak, pároknak és egyedül utazók számára egyaránt.

Szobák:
standard tájra néző szobái
nak mindegyike fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, SAT Tv-vel, telefonnal, minibárral, széffel, ingyenes wifi elérési lehetőséggel rendelkeznek. Felár ellenében standard tengerre néző kétágyas, superior tengerre néző kétágyas szoba vagy tengerre néző lakosztály is foglalható. Standard kétágyas és tengerre néző szobák +2 fő gyermek vagy +1 fő felnőtt számára pótágyazhatók, a superior tengerre néző és a tengerre néző lakosztály akár 4 felnőtt befogadására is alkalmasak, ez esetben a normál főágy mellett 1 kihúzható szófa ágy a 3. és 4. fő ágya. Nászutasok részére (azok számára akik a foglalás pillanatában jelzik és fél évnél nem régebbi, érvényes házassági anyakönyvi kivonattal igazolt házasságban élnek) pezsgő bekészítéssel kedveskedik a szálloda.

Ellátás:
büféreggeli,felár ellenében büfé rendszerű félpanzió vagy MINIMUM 5 ÉJ TARTÓZKODÁS ESETÉN ALL INCLUSIVE ELLÁTÁS IS KÉRHETŐ!

Azoknak az utasoknak akik FÉLPANZIÓS VAGY ALL INCLUSIVE ELLÁTÁST KÉRNEK és karácsonyi és/vagy szilveszteri időszakra foglalják a szállodát kötelezően karácsonyi vacsora (dec. 24) és szilveszteri vacsora felár (dec. 31) is kötelezően fizetendő. Csak az All inclusive ellátást foglalók esetében kötelező a karácsonyi ebéd (dec. 25) és az újévi ebéd (jan. 01) is.

Félpanziós és all inclusive ellátás esetén KÖTELEZŐ karácsonyi vacsora (dec. 24) felára: felnőtt: 17 900 Ft/fő, gyermek 11 éves korig: 8 900 Ft/fő

All inclusive ellátás esetén KÖTELEZŐ karácsonyi ebéd (dec. 25) felára: elnőtt: 13 900 Ft/fő, gyermek 11 éves korig: 6 900 Ft/fő

Félpanziós és all inclusive ellátás esetén KÖTELEZŐ szilveszteri vacsora (dec. 31) felára: felnőtt: 32 900 Ft/fő; gyermek 11 éves korig: 17 900 Ft/fő

All inclusive ellátás esetén KÖTELEZŐ újévi ebéd (jan. 01) felára: elnőtt: 13 900 Ft/fő, gyermek 11 éves korig: 6 900 Ft/fő


All inclusive ellátás tartalmazza: büfé reggeli a Menhir étteremben 07:30 - 10:00-ig; büfé ebéd a Menhir Étteremben helyi bor, sör és üdítőitalokkal vagy A`la Carte rendszerű ebéd Café Delosban 12:30 és 14:00 között; büfé vacsora a Menhir Étteremben helyi bor, sör és üdítőitalokkal vagy A`la Carte rendszerű vacsora a Café Delosban 18:30 és 21:00 között. Délután (15:00 és 17:00 között) délutáni tea, sütemény, szendvics, fagylalt fogyasztható a Café Delosban. Az all inclusive elltáshoz tartozó helyi folyó borok, helyi sörök és üdítőitalok az alábbiak szerint fogyaszthatók:

-Café Delos 10:00 - 23:00 között

-Agora Lobby Bár 10:00 - 23:00 között,

-Amazonia Terasz étterem (májustól októberig van nyitva) 11:00 - 18:00 között

-Neptune Bár (májustól októberig van nyitva) 11:00 - 18:00 között

All inclusive ellátás nem tartalmazza: fogyasztás a szobai minibárból! Alkoholos italokat csak és kizárólag 18 év feletti vendégek számára szolgálnak fel!

Szolgáltatások:
A szálloda 9 étteremmel, bárokkal, 4 kültéri medencével, gyermekmedencével, vízi sportközponttal, nyári hónapokban animációval, konferenciaközponttal, rendezvényteremmel, kaszinóval, Spa részleggel (szauna, jacuzzi, fitneszközpont, több mint 80 kezelés) várja vendégeit.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő repülőjáratra Budapest/Debrecen-Málta-Budapest/Debrecen útvonalon, online check-int, 1 db max 40x30x20 cm-es kézipoggyászt (melynek az utazó előtti ülés alá el kell férnie), szobánként 1 db max. 20 kg-os feladható poggyászt,szállást megadott ellátással a választott turnusra, magyar nyelvű asszisztenciát Málta szigetén (az asszisztencia a reptéren érkezéskor és induláskor nincs jelen). A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, magyar asszisztencia nélküli repülőtéri buszos gyűjtőtranszfereket szálloda-reptér-szálloda útvonalon, MINIMUM 2 FŐ MEGLÉTE ESETÉN magyar asszisztencia nélküli privát taxi transzfert reptér-szálloda-reptér útvonalon: 13 900 Ft/fő költségen, nyári szezonban (június közepétől szeptember közepéig) minimum létszám megléte esetén elérhető magyar nyelvű fakultatív programok költségeit a helyszínen. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi illetéket (kb. 2 EUR/fő/éj) valamint a környezetvédelmi hozzájárulást (kb. 0,5 EUR/fő/nap). Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy amennyiben a buszos gyűjtő- vagy privát transzfert nem veszik igénybe úgy a nyaralás ideje alatt magyar nyelvű asszisztenciát/idegenvezetést nem tudunk biztosítani!

Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29.900 Ft/fő, az esetleges extra helyszínen fizetendő babaágy díját a leírás szobákra vonatkozó részletezése tartalmazza.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.
A részvételi díjban szereplő feladott poggyászon túl, extra poggyász vásárlása esetén a weboldalon szereplő díjak csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényesek, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás